توزیع 50 بسته حمایتی همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع)

برگزاری نشست آموزشی وتوجیهی با مسئولین بخش بین الملل و کارگروه فضای مجازی دفتر مقام معظم رهبری مدظله العالی و مدیر کل تبلیغ حوزه علمیه خواهران

دوفصلنامه پژوهنامه مطالعات تخصصی میان رشته ای تفسیر و کلام کوثر با مجوز مرکز مدیریت حوزه های علمیه منتشر شد

اهم فعالیت‌های دار القرآن انوار بیت عتیق در ماه مبارک رمضان

توزیع بیش از 50 بسته حمایتی به خانواده‌های نیازمند از مؤسسه خیریه نسیم کوثر

برگزاری اولین جلسه فصلی هیأت امناء در سال 99

خانه اخبار حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی با شکو...
سه شنبه 14 آبان 1398     حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی با شکوه 13 آبان

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، قربانی، معاون فرهنگی مجتمع کوثر از حضور اساتید و طلاب در راهپیمایی 13 آبان ماه در مقابل لانه جاسوسی خبر داد.

وی، در ادامه افزود: به رسم پاسداشت مقام شهید نوجوان ، شهید محمد حسین فهمیده و هم چنین گرامیداشت روز تبعید امام خمینی (ره)، ونیزتسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان پیرو خط امام، در مقابل لانه جاسوسی حضور پیدا کردند.

قربانی، خاطر نشان کرد: طلاب ولایتمدار با سردادن شعارهای مرگ بر آمریكا، ماعاشق ولایتیم، همه عاشق شهادتیم، 13 آبان یوم الله یوم الله، ما با ولایت زنده ایم، تا زنده ایم رزمنده ایم، انزجار انزجار خود را از استكبار جهانی به نمایش گذاشتند.

سه شنبه 14 آبان 1398 - 09:00:58

امروز:  پنجشنبه 8 خرداد 1399