توزیع 50 بسته حمایتی همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع)

برگزاری نشست آموزشی وتوجیهی با مسئولین بخش بین الملل و کارگروه فضای مجازی دفتر مقام معظم رهبری مدظله العالی و مدیر کل تبلیغ حوزه علمیه خواهران

دوفصلنامه پژوهنامه مطالعات تخصصی میان رشته ای تفسیر و کلام کوثر با مجوز مرکز مدیریت حوزه های علمیه منتشر شد

اهم فعالیت‌های دار القرآن انوار بیت عتیق در ماه مبارک رمضان

توزیع بیش از 50 بسته حمایتی به خانواده‌های نیازمند از مؤسسه خیریه نسیم کوثر

برگزاری اولین جلسه فصلی هیأت امناء در سال 99

خانه اخبار برگزاری اولین جلسه اخلاق عمومی حوزه‌های علمیه خو...
چهار شنبه 17 مهر 1398     برگزاری اولین جلسه اخلاق عمومی حوزه‌های علمیه خواهران با حضور آیت الله صدیقی در کوثر
به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، اولین جلسه کلاس اخلاق عملی با حضور استاد حضرت آیت الله العظمی صدیقی طی روز چهارشنبه 17 آبان ماه در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

آیت الله صدیقی با اشاره به آیه یا ایها الذین علیکم انفسکم گفت: خداوند حکیم ٰ عالم را برای آدم مدرسه خلق کرده است ، خداوندی که هفت آسمان را خلق کرده و در زمین هم مثل آن را خلق نموده. مجموعه عالم افرینش برای این است که انسان عالم شود و متعلق علم هم دو چیز است که همه چیز در این دو است. که انسان بداند که خدا قدرتش بیکران است و قدرت او لایزال است و علم لایتناهی خدا است. و انسان باید به این دو مسأله برسد و خودش را در احاطۀ این دو چیز بداند.

آیت الله صدیقی اظهار داشت:  مرگ آیت خدا و هدایتی برای انسان ها است، حفظ تقوا و تهذیب نفس است که می تواند ما را از تکثرها، جهنم نفس و افزون طلبی نجات دهد، در همه کارها باید حواس مان جمع باشد تا مبادا جهنمی شویم، آدم حتی با یک حرف می تواند جهنمی بشود. زیرا سقوط لحظه ای است.

در ادامه ایشان با اشاره به این مطلب که توجه و عدم غفلت در زندگانی سبب نورانیت قلب می گردد. آن چنان که زوار امام حسین (ع)چهره ایشان نور ساطع می گردد و در قیامت زوار امام حسین علیه السلام رو سفید خواهند بود.

چهار شنبه 17 مهر 1398 - 14:09:01

امروز:  پنجشنبه 8 خرداد 1399