برگزاری کارگروه کلام در مجتمع کوثر

برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع “آسیب شناسی نظام آموزش واحدهای عربی در حوزه خواهران با تاکید بر متن خوانی متون عربی معاصر “به مناسبت هفته پژوهش در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳ در گرایش تفسیر و علوم قرآن

برگزاری اردوی زیارتی مشهد مقدس ویژه طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی روز 4 آذر ماه

نتیجه تصویری برای سخنان آیت الله بهجت

خانه اخبار برگزاری نشست توجیهی آموزشی- پژوهشی طلاب سطح 4...
شنبه 13 مهر 1398     برگزاری نشست توجیهی آموزشی- پژوهشی طلاب سطح 4

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، رضائی، معاون آموزش سطح 4 از برگزاری نشست توجیهی آموزشی- پژوهشی با طلاب سطح 4  طی روز چهارشنبه 10 مهر ماه در مجتمع کوثر خبر داد.

رضائی، گفت:  در ابتدای هر نیمسال تحصیلی جلسه توجیهی ویژه طلاب سطح4 برگزار میگردد و در این جلسه نکات مهم آموزشی و پژوهشی به سمع و نظر طلاب رسانده می شود.

وی، در ادامه افزود: در ابتدای جلسه مدیر مجتمع دکتر جلالی ضمن خیر مقدم و گرامی داشتن آغاز سال جدید تحصیلی روایتی از امام علی(علیه السلام) در آثار شکر نعمت بیان نمودند که حضرت می فرمایند" إِذَا وَصَلَتْ إِلَیْکُمْ أَطْرَافُ النِّعَمِ فَلاَ تُنَفِّرُوا أَقْصَاهَا بِقِلَّةِ الشُّکْرِ" «هنگامى که مقدمات نعمت ها به شما روى مى آورد دنباله آن را به واسطه کمى شکرگزارى از خود دور نسازید»؛ نعمت ها غالباً به صورت تدریجى بر انسان وارد مى شود و وظیفه انسان هوشیار این است که به استقبال نعمت برود و استقبال از آن راهى جز شکرگزارى ندارد.

رضائی، اظهار داشت: تحصیل علم نعمت بزرگی است که شکر این نعمت تلاش و جهد علمی و به ثمر رساندن  و ارائه راهکارهای مناسب در رفع چالش ها و معضلات است.

وی، یاد آور شد: در این نشست با توجه به پژوهش محور بودن دروس سطح 4 و ضرورت ورود تخصصی طلاب به بحث پژوهش ، خانم دکتر ارفع مدیر کارگروه تفسیر و علوم قرآن، گزارشی از طرح ها و پژوهشهای انجام شده در پژوهشکده تخصصی کوثر ارائه نمودند و از افراد توانمند در عرصه پژوهش جهت همکاری دعوت به عمل آمد.

معاون آموزش سطح 4، کوثر در پایان خاطر نشان کرد: در پایان این جلسه اعلام شد که کلاسها و دوره های تکمیلی جهت آشنایی با  روش های پژوهش کاربردی طبق روال سنوات قبل در طول ترم برگزار خواهد شد.

شنبه 13 مهر 1398 - 14:55:14

امروز:  دوشنبه 25 آذر 1398