برگزاری کارگروه کلام در مجتمع کوثر

برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع “آسیب شناسی نظام آموزش واحدهای عربی در حوزه خواهران با تاکید بر متن خوانی متون عربی معاصر “به مناسبت هفته پژوهش در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳ در گرایش تفسیر و علوم قرآن

برگزاری اردوی زیارتی مشهد مقدس ویژه طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی روز 4 آذر ماه

نتیجه تصویری برای سخنان آیت الله بهجت

خانه اخبار برگزاری اولین جلسه کلاس خارج فقه در مجتمع کوثر ...
شنبه 6 مهر 1398     برگزاری اولین جلسه کلاس خارج فقه در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، رضایی، معاون آموزش سطح 4 کوثر، از برگزاری اولین جلسه کلاس درس خارج فقه «فقه النساء» طی روز چهارشنبه 3 مهر ماه در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر خبر داد.

وی، در ادامه افزود: با آغاز سال تحصیلی جدید پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر با هدف ارتقای پژوهش های اجتهادی و تربیت پژوهشگران آشنا به مبانی فقهی مسائل مربوط به حوزه بانوان اقدام به برگزاری کلاس درس فقه خارج، فقه النساء با حضور حضرت آیت الله دکتر مختاری نموده است.

وی، خاطر نشان کرد: این کلاس با محوریت مباحث احکام بانوان در طهارت،نماز جماعت، امامت در جماعت، احکام بانوان درخمس،زکات، روزه،احکام بانوان در ازدواج و طلاق، احکام بانوان در شهادات، حدود و دیات و احکام بانوان در مباحث اجتماعی میباشد.

رضایی، یاد آور شد: شرکت کنندگان این درس، بانوان فارغ التحصیل یا مشغول به تحصیل در سطوح عالی حوزه یعنی سطح3و4 میباشند.

ایشان، در پایان اظهار داشت: این کلاس چهارشنبه هرهفته از ساعت14الی15در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار میگردد.

شنبه 6 مهر 1398 - 13:30:02

امروز:  دوشنبه 25 آذر 1398