به همت حوزه های علمیه خواهران و پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر کارگاه مهارت بیان تفسیر برگزار شد

برگزاری اولین جلسه اخلاق عمومی حوزه‌های علمیه خواهران با حضور آیت الله صدیقی در کوثر

برگزاری دوره مکالمه عربی در مجتمع کوثر

برگزاری دومین جلسه درس خارج فقه در مجتمع کوثر

برگزاری نشست توجیهی آموزشی- پژوهشی طلاب سطح 4

برگزاری اولین جلسه کلاس خارج فقه در مجتمع کوثر

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

نتیجه تصویری برای اربعین

خانه اخبار سفر علمی اساتید مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر به ع...
شنبه 23 شهريور 1398     سفر علمی اساتید مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر به عراق

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، رضایی مسئول واحد بین الملل مجتمع کوثر از سفر علمی به کشور عراق خبر داد.

رضایی، گفت: جمعی از اساتید و فعالان حوزه بین الملل مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر به مدیریت خانم خدیجه جلالی در سفر به بغداد پایتخت عراق، از مراکز علمی، فرهنگی و دینی این شهر بازدید و با مسئولان مربوطه دیدار و گفتگو کردند.

وی افزود: مرکز علمی، دینی و فرهنگی «معهد القاسم التجربیه» یکی از مراکز آموزش های علوم دینی در منطقه الکراده شهر بغداد است که علاوه بر فعالیت های دینی و مذهبی، در بخش به آموزش مهارت های هنری، فرهنگی، آموزش زبان های انگلیسی، عربی و فرانسوی، برای جوانان این منطقه فعالیت دارد.

مسئول واحد بین الملل مجتمع کوثر، ابراز داشت: خانم حیدری مدیر این مرکز که خود مطالعات علوم اسلامی وتحصیلات حوزوی دارد، طی سخنان کوتاهی به ارائه فعالیت های انجام شده به هیئت ایرانی پرداخت. از جمله اهداف این مرکز از برگزاری دوره ها تثبیت عقاید شیعی است که کلیه سطح تحصیلی از دبستان تا دانشگاه را در بر می گیرد.

وی گفت: این مرکز در یک منطقه شیعه نشین واقع شده است که به دلیل پراکندگی مدارس و مسیحی نشین بودن منطقه عقاید شیعی در معرض آسیب و تضعیف بوده که الحمدلله با فعالیت های انجام شده توفیقات خوبی به دست آمده است.

شنبه 23 شهريور 1398 - 16:28:17

امروز:  شنبه 27 مهر 1398