سال تحصیلی جدید در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر آغاز شد

برگزاری اردوی جهادی معرفتی روشنا در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

خانه اخبار برگزاری جلسه هم اندیشی دانشجویان کشور ترکیه با اس...
یکشنبه 17 شهريور 1398     برگزاری جلسه هم اندیشی دانشجویان کشور ترکیه با اساتید و طلاب مجتمع کوثر

به  گزارش روابط عمومي مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، رضایی معاون بین الملل  كوثر از برگزاري جلسه هم اندیشی  دانشجویان کشور ترکیه با اساتید و طلاب مجتمع کوثر  با موضوع «معرفی جایگاه  زن مسلمان انقلابی» با حضور  مدیر  کل سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران حجت الاسلام آقای  سهرابی در روز شنبه 16 شهریور ماه خبر داد.

در ابتدای جلسه خانم دکتر جلالی مدیر مجتمع کوثر ، گفت : ضمن عرض مقدم  به میهمانان گزارشی از وضعیت علمی طلاب در حال تحصیل و فعالیت های مجتمع ارائه نمودند و به تبیین جایگاه حوزه در ترویج علوم دینی پرداختند.

خانم دکتر محسنی ، سخنران اول این جلسه  به بیان فضایل و صفات امام حسین (علیه السلام ) وخواهر بزرگوارشان حضرت زینب سلام الله علیها و یاران امام حسین علیه السلام پرداخت و گفت: خدمت رسانی به خلق خدا از صفات پسندیده ای است که اولیاء الله مرین به این صفت هستند. حضرت ابوالفضل (علیه السلام )  هم در مدینه و هم در جریان کربلا سود رسانیشان  برای مردم  زیاد بود . برای همین  در روز کربلا شدن سقای امام حسین (علیه السلام )  و بعد از  جانفشانی که آقا ابو افضل (علیه السلام ) داشتند ایشان  را باب الحوائج نامیدند.

وی، در ادامه خاطر نشان کرد: حضرت زینب سلام الله علیها به عنوان اسوه بانوان شیعه و حق طلب چهره تمام نمای یک زن انقلابی است. علامه ما مقامی در کتاب خود در رابطه با حضرت زینب  می فرما یند :در مقام خطبه  خواندن و فصاحت و بلاغت  چون پدرشان حضرت علی (علیه السلام ) بودند.  از لحاظ   عصمت  ،تقوا ، عفاف ، حجاب حضرت زینب (سلام الله علیها ) مانند مادرشان بودند و از لحاظ صبر و استقامت و  مانند امام حسن (علیه  السلام ) بودند و از  لحاظ  شجاعت همچون برادرش امام حسین (علیه السلام ) ودر کثرت عبادت  مانند  امام سجاد (علیه السلام ) بودند

دکتر محسنی، اظهار داشت : ما افتخارمان این است که شیعه  اهل بیت  (علیه السلام ) هستیم  وما زنان این آمادگی را داریم که شرایط را برای حکومت حضرت صاحب الزمان (عج ) آماده کنیم، امروزه این ظلم هایی که به کشور های بحر ین ، عراق  ، سوریه ، پاکستان ، افغانستان  و جمیع کشور هایی که تحت ظلم هستند   انشا ء الله  از این ظلم و ستم ها  رها شوند

حجت الاسلام  سهرابی، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران، سخنران دیگر این مراسم ، ضمن خوش آمدگویی از حضور دانشجویان کشور ترکیه به ایران،  گفت:  نگاه رهبران اسلامی (حضرت امام (ره)  و مقام معظم رهبری ) به حقیقت زن است اگر بخواهیم تقریر انقلابی ، فرهنگی ،دینی، اجتماعی  از زن ارائه کنیم نقطه ی آغاز بحث، حقیقت زن و جایگاه تکوینی زن در عالم خلقت باشد،اگر فهم درستی  از حقیقت  زن داشته  باشیم آن وقت می توانیم جایگاه زن در اجتماع ،فعالیت های اجتماعی در خانواده ،در حرکت تحولی در نسبت با مرد ، در حرکت اصلاحی و اجتماعی در همه  این ها  باید از یک اصل و یک مبنا  شروع کنیم و آن منبع شناخت حقیقت زن در عالم خلقت است.

ایشان اظهار داشتند: در نگاه  امام و رهبری  نقطه ی شروع فهم  حقیقت زن  یک نگاه  عرفانی به زن است. که اگر بخواهیم  خلق  را بشناسیم نا گریزیم  که نگاه عرفانی به خلقت داشته با شیم  چون نگاه عرفانی به حقیقت اشیا ء است . وزن هم به عنوان یک موضوع در عالم  خلقت است، در نگاه امام حقیقت زن و اصلی ترین جایگاه هی که می توان برای زن بیان کنیم این است که زن  قلب جامعه است و این قلب بودن زن  نقطه ی شناخت زن در جامعه است. اگر جامعه را به عنوان  یک پیکر انسان بگیریم و یک هویت زنده برای آن قائل شویم این حجقیقت و این پیکره  یک قلب دارد و زنان یک جامعه در واقع قلب جامعه هستند.

سهرابی یاد آور شد: قلب در وجود انسان ظرف گرایش ها ، تمایل ها و محبت هاست ما یک ادراک داریم ، یک عقل داریم ،که عقل ما ،تحلیل توصیف می کند یک وجهی  هم در وجود ماست که رفتار  ماست ، فعل ماست  ویک وجه اصلی و اساسی که حاکم بر دین  است یعنی بر فکر و رفتار ما حاکم است ، قلب در وجود  انسان تعیین می کند  که انسان به چه سمتی  حرکت کند چه رفتارهایی را دانتخاب کند در مورد چه موضوعاتی فکر کند و در تفکراتش از چه منزلی عبور کند.همه این ها اولا قلب است که تعیین می کند  که انسان چطور  نسبت  به رفتارش و تحلیلاتش وارد شود و عمل کند.

وی در پایان، به این نکته اشاره کرد که: امام (ره) می فر مایند"شما زنان هستید  که رهبر  جامعه هستید  ومن شما زنان را به عنوان رهبر این جامعه قبول دارم"، در مورد زن این تصور وجود دارد  که زنان خیلی توجه  به جزئیات  دارند توجه به زیبایی پدیده ها و اجزا دارند. این به خاطر آن نگاه و جنس وجودی آن است که آن ها را متمایل می کند به جزئیات و عالم ماده

ودر آخر جلسه، تندیس مجتمع کوثر به نماینده دانشجویان ترکیه تقدیم گردید.

یکشنبه 17 شهريور 1398 - 15:24:20

امروز:  پنجشنبه 28 شهريور 1398