سال تحصیلی جدید در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر آغاز شد

برگزاری اردوی جهادی معرفتی روشنا در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

خانه اخبار برگزاری اردوی جهادی معرفتی روشنا در مجتمع آموزش ع...
چهار شنبه 6 شهريور 1398     برگزاری اردوی جهادی معرفتی روشنا در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر ، صیادی، مسئول اردوی روشنا،  از برگزاری اردوی جهادی-معرفت افزایی «روشنا» ویژه دانش آموزان دختر مدارس صدرای استان اصفهان و قزوین در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر خبر داد.

وی، افزود: این اردو که به مدت چهار روز بود، برنامه هایی از جمله نشست‌ و کارگاه‌ آموزشی در  مسائل اعتقادی و حلقه های معرفتی، بازدید از باغ موزه دفاع مقدس ، زیارت حرم عبدالظیم حسنی،برگزاری میز کتاب، محفل انس با قرآن ، پرسش و پاسخ مذهبی،تهیه نشریه دیواری برگزار شد.

صیادی، یاد آور شد: اردوی روشنا با هدف آشنایی دانش‌آموزان دختر مدارس معارف اسلامی صدرا با حوزه های علمیه خواهران و مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر و معرفی نظام آموزشی تربیتی حوزه، جذب کیفی و پذیرش نخبگانی جامعه ،معرفت‌افزایی دانش‌آموزان در مسیر رشد و تعالی نوجوان طراز انقلاب اسلامی ،القای مفاهیم دینی و ارائه سبک زندگی اسلامی ،تقویت حس تعاون و همزیستی مسالمت آمیز و پرورش خلاقیت و نوآوری  برگزار شد.

وی، خاطر نشان کرد: در این اردو ، 40نفر از دانش‌آموزان دختر مدارس صدرا استان اصفهان و قزوین از تاریخ 1شهریور لغایت 4 شهریور به مدت چهار روز مهمان مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثربودند.

چهار شنبه 6 شهريور 1398 - 10:31:59

امروز:  پنجشنبه 28 شهريور 1398