انتشار اولین اثر برگزیده تالیف شده در پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر با همکاری موسسه آزمون یار پویا

برگزاری دومین جلسه کارگروه بررسی و تصویب طرح نامه سطح چهار رشته تفسیر تطبیقی

جلسه دفاع پایان نامه اعظم طلایی جم از طلاب سطح 3 با موضوع «نقش کنترل خشم دراصلاح روابط اجتماعی در قران باتکیه بر بیانات ایه الله جوادی املی »

جلسه دفاع پایان نامه ریحانه جهانی از طلاب سطح 3 با موضوع «بررسی فقهی و قانونی و واگذاری مسئولیت به غیر مسلمان در حکومت اسلامی»

برگزاری مصاحبه گرایش تاریخ اسلام و تفسیر و علوم قرآنی

برگزاری کارگاه نگرش تا نگارش پایان نامه

خانه اخبار دریافت فایل پیوست آزمون استخدامی آموزش و پرورش ...
شنبه 11 خرداد 1398      دریافت فایل پیوست آزمون استخدامی آموزش و پرورش

بسمه تعالی

مقام معظم رهبری «باید ظرفیت طلاب خواهر به رسمیت شناخته شود و از آن در مراکز رسمی و فرهنگی استفاده شود در این کار اگر از لحاظ اجرایی، سفارش و کمکی هم لازم باشد بنده انجام میدهم»

دیدار رهبرمعظم انقلاب اسلامی با طلاب سراسر کشور 18/2/98

ضمن عرض سلام و احترام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات

به اطلاع می رساند با توجه به در پیش بودن ثبت نام، جذب و استخدام فارغ التحصیلان کارشناسی و بالاتر در آموزش و پرورش، و لزوم استفاده از ظرفیت عظیم خواهران طلبه در مراکز رسمی و فرهنگی کشور، مقتضی است که کلیه مراکز استانی حوزه های علمیه خواهران تمهیدات لازم را جهت توجیه طلاب برای شرکت و موفقیت در آزمون، فراهم نمایند.

برخی از نکات و راهنمایی های لازمه، به شرح ذیل می باشد:

2. برخی از شرایط ثبت نام و شرکت در آزمون عبارتند از:

* داشتن مدرک سطح 2 با حداکثر 35 سال سن

یا مدرک سطح 3 با 40 سال سن

یا مدرک سطح 4 با 45 سال سن.

* مواد آزمون عبارتند از:

الف- ادبیات فارسی

ب- اطلاعات سیاسی اجتماعی

ج- ادبیات عرب

د- آمار وریاضیات

ه- هوش و استعداد

متقاضی باید در حد کارشناسی در 5 ماده فوق اطلاعات کافی داشته باشد و نوعا منبع خاصی به عنوان منابع آزمون معرفی نمی شود.

4. متقاضیان برای آشنایی با نمونه سوالات آزمون می توانند به کتاب‌های که در این زمینه چاپ شده است (تصویریک نمونه از این کتب به پیوست شماره دو) و یا نمونه سوالات اینترنتی مراجعه نمایند.

5. کلیه راهنمایی ها براساس آزمون های برگزار شده سابق می باشد و بدیهی است شرایط جدید ممکن است متفاوت از گذشته باشد.

6. از آنجائیکه استخدام معلم بر عهده آموزش و پرورش است بدیهی است جهت کسب اطلاعات تکمیلی در خصوص زمان ثبت نام و شرایط متقاضیان و... به خبرگزاریها یا سایت رسمی آموزش و پرورش مراجعه نمایید.

جهت دریافت فایل پیوست آزمون استخدامی  (دفترچه پذیرش سال گذشته و برخی شرایط) به آدرس http://www.kosar-teh.com/upload/s.rar مراجعه نمایید

شنبه 11 خرداد 1398 - 13:09:33

امروز:  چهار شنبه 9 مهر 1399