برگزاری کارگروه کلام در مجتمع کوثر

برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع “آسیب شناسی نظام آموزش واحدهای عربی در حوزه خواهران با تاکید بر متن خوانی متون عربی معاصر “به مناسبت هفته پژوهش در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳ در گرایش تفسیر و علوم قرآن

برگزاری اردوی زیارتی مشهد مقدس ویژه طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی روز 4 آذر ماه

نتیجه تصویری برای سخنان آیت الله بهجت

خانه اخبار برگزاری ضیافت افطاری با حضور اساتید و طلاب مجتمع...
چهار شنبه 1 خرداد 1398     برگزاری ضیافت افطاری با حضور اساتید و طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، قربانی، معاون فرهنگی کوثر، همزمان با ایام ولادت با سعادت امام حسن مجتبی (ع) از برگزاری ضیافت افطاری با حضور اساتید، طلاب و کارکنان مجتمع کوثر طی روز سه شنبه 31 اردیبهشت ماه در این مجتمع خبر داد.

وی، در ادامه افزود: ضیافت افطاری با جشن  میلاد امام حسن (ع) همراه بود و در این مراسم خانم اسبقی سخنران این مراسم به بیان مباحثی پیرامون کرامات و فضائل آن امام کریم پرداخت و در ادامه مداحان به مدیحه سرایی آن حضرت پرداختند.

قربانی خاطر نشان کرد: بعد از نماز مغرب و عشاء از میهمانان در ضیافت افطاری پذیرایی بعمل آمد.

چهار شنبه 1 خرداد 1398 - 09:52:28

امروز:  دوشنبه 25 آذر 1398