برگزاری کارگروه ادبیات عرب در مجتمع کوثر

برگزاری ویژه برنامه مهدویت در مجتمع کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی با شکوه 13 آبان

برگزاری مراسم عزادار ی رحلت پیامبر (ص) در مجتمع کوثر

به همت حوزه های علمیه خواهران و پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر کارگاه مهارت بیان تفسیر برگزار شد

نتیجه تصویری برای میلاد پیامبر

خانه اخبار همایش ضیافت نور ویژه مبلغات استان تهران در مجتمع ...
دوشنبه 16 ارديبهشت 1398     همایش ضیافت نور ویژه مبلغات استان تهران در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوث ، همزمان با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان همایش توجیهی تبلیغی ضیافت نور ویژه مبلغات استان تهران با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران در مجتمعکوثر برگزار شد.

حجت السلام والمسلمین حاج آقای سهرابی ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و عرض خیر مقدم به اساتید، طلاب و مبلغات استان تهران گفت: اولین توصیف در قرآن برای  ماه  مبارک رمضان، ماه قرآن وپس از آن روزه ذکر شده است، بنابر این قرآن ؛‌ ماه رمضان را ظرف نزول قرآن می داند وروزه گرفتن در این ماه مقدمه ای است برای داشتن تقوا  و اگر بتوانیم تقوا داشته باشیم قرآن می تواند ما را هدایت کند.

وی، در ادامه در توصیه‌ای به مبلغین گفت: این قرآنی که باید به سمت آن برویم وباید سر لوحه تبلیغی ما باشد، و وظیفه مبلغین است که ضروری ترین معارف آن را به مردم بگویند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران، خاطر نشان کرد: دغدغه  امروز مقام معظم رهبری گام دوم انقلاب است  لذا  گام دوم انقلاب و اینکه آینده ما چطور رقم  خواهد خورد باید برای مردم تبیین شود و آن دوران ولایت  عظمی  وان شاء الله ظهور است،‌موضوع ومحتوای بیانیه ای که باید برای مردم تبیین شود یک محور کلیدی  دارد .

خانم دکتر بهزادپور، سخنران دیگر این مراسم با موضوع «سبک زندگی اسلامی و  در راستای اجرایی شدن طرح جایگاه ابوت (پدری) و نقش آن در تحکیم خانواده» گفت: پدر ومادر  باید نقش هوشیارانه ای  در تربیت فرزندان خویش داشته باشد وباید از کودکی به پسران خود تمرین پدری و به دختران خود تمرین مادری دهند. پس نباید کاری کرد که حس مردانگی در مردان  کشته شود.

وی، یاد آور شد: اگر درون خانواده احساس اعتماد به نفس  در مردان،  در حال القا شدن است،‌ باعث  می شود مسئولیت های بعدی خود را بپذیرند همچنین احساس بی تجربگی  در پسران،‌ به خاطر تمرین  نکردن مردانگی  است،  این احساس بی تجربگی در خانواده ها قابل شهود است. در چهره های زن برجسته دنیا  می بینیم که نقش پدر  در موفقیت دختران  بسیار تاثیر داشته است و پدران هستند که می توانند پسران  را کنترل کنند،‌ متأسفانه یک حس بی تفاوتی را به مردان القا کرده ایم.

سخنران پایانی این مراسم خانم دکتر علی اوسط در ارائه مباحث خود با موضوع «فضای مجازی و خانواده» گفت: اینترنت به خلاف  ظاهر  که برای استفاده علمی است و زیر نظر مخابرات است؛ امنیتی است و در امریکا ،روسیه ، چین ودر اغلب کشورها زیر نظر  نیروی  نظامی و امنیتی است .

وی، اظهار داشت: اینترنت با وجود همه استفاده ها ومزایایی که دارد بسیار فاجعه بار است وخانواده ها ، به خصوص مادران باید مراقب باشند، ایالت متحده دارای اینترنت سبز هستند که مخصوص  نوجوانان است. یعنی جوانان وارد اینترنتی که والدین آنها می‌شوند ، وارد شوند و استفاده کنند واینترنت آنها فرق می کند در حالی که در جامعه اسلامی  متأسفانه اینترنت کودکان ،نوجوانان و بزرگسالان یکی است

ایشان، در پایان خاطر نشان کرد: فضای مجازی در پاره ای از مشکلات و مسائل خانواده بسیار نقش دارد و در صمیمیت بین زن وشوهر حاکم شده است، در امریکا از 47 میلیون کاربر فعال 2 میلیون معتاد  اینترنت هستند  اما در ایران  افراد نمی‌توانند تنها یک ساعت از گوشی های هوشمند دور باشند.

دوشنبه 16 ارديبهشت 1398 - 07:45:57

امروز:  چهار شنبه 29 آبان 1398