توزیع 50 بسته حمایتی همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع)

برگزاری نشست آموزشی وتوجیهی با مسئولین بخش بین الملل و کارگروه فضای مجازی دفتر مقام معظم رهبری مدظله العالی و مدیر کل تبلیغ حوزه علمیه خواهران

دوفصلنامه پژوهنامه مطالعات تخصصی میان رشته ای تفسیر و کلام کوثر با مجوز مرکز مدیریت حوزه های علمیه منتشر شد

اهم فعالیت‌های دار القرآن انوار بیت عتیق در ماه مبارک رمضان

توزیع بیش از 50 بسته حمایتی به خانواده‌های نیازمند از مؤسسه خیریه نسیم کوثر

برگزاری اولین جلسه فصلی هیأت امناء در سال 99

خانه اخبار برگزاری مراسم گرامی داشت مقام شامخ معلم در مجتمع ...
چهار شنبه 11 ارديبهشت 1398     برگزاری مراسم گرامی داشت مقام شامخ معلم در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، حجت‌الاسلام سهرابی، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران، در مراسم گرامیداشت هفته معلم با حضور اساتید، مدیران و معاونین مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر در روز سه شنبه 10 اردیبهشت ماه حضور یافت.

حجت‌الاسلام سهرابی ضمن عرض خیر مقدم و تبریک سالروز گرامیداشت هفته معلم گفت: منظور از سازمان تبلیغات چیزی فراتر از تربیت مبلغ است.

ایشان، در ادامه افزود: عصر حاضر عصر حاکمیت و اقامه دین است و تصور ما از کارکرد حوزه قبل از انقلاب بیشتر تبلیغ، تربیت است

وی، با اشاره به آیه 42 سوره شوری گفت: خداوند در این آیه از ما اقامه دین می خواهد و در طول همه اعصار همه انسانها یک دغدغه و مطالبه از انبیاء داشتند و آن اقامه دین است و این یک مطالبه محوری و کلیدی از همه انبیاء بوده است.همجنین درآیه 68 سوره مائده خداوند می فرماید"ای اهل کتاب شما هیچ نیستید تا اینکه اقامه کنید کتاب خود را و اقامه کنید آن را درجامعه".

حجت‌الاسلام سهرابی، ادامه داد: عصر انقلاب اسلامی عصر اقامه دین است؛ مقام معظم رهبری (دامت برکاته)فرمودند«قبل از انقلاب همه بحث اقامه دین بود ولی حیات نداشته و بعد از انقلاب حیات پیدا کرد»

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران، افزود:اگر سازمان تبلیغات در امر تبلیغ در صحنه حاضر است برای تحقق حیات تبلیغ است و اگر تبلیغ در جهت اقامه دین نباشد ارزش ندارد.

وی، با اشاره به «حوزه علمیه عملیه» افزود: در حوزه حجم عظیمی از پژوهش ها انجام می‌شود اما طبق فرمایشات مقام معظم رهبری(دامت برکاته) چرا هنوز حوزه نمی تواند از انقلاب دفاع کند این اتفاق اصیل زمانی محقق می‌شود که حوزه از مرحله علم به عمل برسد.

ایشان، افزود: هویت این نهاد(حوزه)علمی است و دانشمندان زیادی را تربیت می‌کند اماچرادر عرصه عمل کاری صورت نمی گیرد.

خاطر نشان می‌شود، در ابتدای این مراسم خدیجه جلالی، مدیر مجتمع کوثر، ضمن قدردانی از اساتید همزمان با هفته گرامی داشت مقام معلم، گزارشی از روند فعالیت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی بیان کردو در ادامه مدیران کارگروه های علمی اساتید، گزارشی از روند جلسات و مصوبات خود ارائه کرده وبرخی از اساتید نیز به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

لازم به ذکر است، در پایان این مراسم هدایایی به رسم یادبود به اساتید اهداء شد.

چهار شنبه 11 ارديبهشت 1398 - 09:55:05

امروز:  دوشنبه 5 خرداد 1399