برگزاری دوره تخصصی عربی معاصر با حضور طلاب سطح 4 در مجتمع کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در تجمع به منظور حفظ حجاب و عفاف

برگزاری ائین افتتاحیه مرکز نیکوکاری نسیم کوثر

برگزاری جلسه شورای اساتید در مجتمع کوثر

دفاع پایان نامه با موضوع «نقد و بررسی حقیقی یا نمادین بودن داستان های قرآن از منظر آیات و روایات» در مجتمع کوثر

دریافت فایل پیوست آزمون استخدامی آموزش و پرورش

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

خانه اخبار برگزاری آخرین جلسه اخلاق در نهج البلاغه در ترم دو...
چهار شنبه 11 ارديبهشت 1398     برگزاری آخرین جلسه اخلاق در نهج البلاغه در ترم دوم سال تحصیلی 98-97

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر،نوزدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور حجت الاسلام نوری زاده  طی روز سه شنبه 10اردیبهشت ما ه سال جاری برگزار شد .

حجت الاسلام نوری زاده ، در ادامه مباحث اخلاقی از کلمات گوهر بار حضرت امیر (علیه السلام ) در نامه 31 نهج البلاغه گفت: در ماه مبارک رمضان  از روزه داران هم به عنوان میهمانان خدا یاد می شود زیرا ماه رمضان را ماه خدا می نامند.

وی، افزود: اگر انسان  شرافت  این ماه  را بداند ارزش او به اندازه  شرافت بیت الله بالا می رود، چون عبد بودن به دلیل اینکه عبد خدا  بودن است شرافت پیدا می کند و عبد غیر خدا شرافت ندارد.

استاد اخلاق کوثر، اظهار داشت: انسان  سیر نمی شود  چون خدا این حس را برای انسان گذاشته که فقط به دنبال  خدا باشد و تا به او نرسد سیر نمی شود .

وی، خاطر نشان کرد: خطبه شعبانیه  که در جمعه  آخر ماه شعبان  از پیامبر(ص) نقل شده درباره فضیلت ماه رمضان  صحبت شده است.

شما انسانها بدهکارید چون غیبت و تهمت و ....شما ها بدهکار خداوند هستید یا بدهکار خلق خدا  وباید بدهکار بدهی خود را بپردازد.

نوری زاده ، تصریح کرد: پیامبر (صلی الله علیه واله ) فرمود« من برای شما کتاب  خدا وعترتم را ارث می گذارم واین دو  هرگز از هم جدا نمی شود تا به سر کوثر به من برسند پس به این تمسک بجویید ودر حق اینها  کوتاهی نکنید واز این  جلو نزنید در جوار وکنار ایشان باشید» در ماه مبارک رمضان وقتی به قرآن نزدیک می شوید به خاندان وعترت پیامبر نزدیک می شوید.

ایشان، در پایان تأکید کرد:حال انسانها باید ملازم با اهل بیت پیامبر (صلی الله علیه واله ) باشد پس نمی توان  از آنها جلو زد ویا تفریط کرد،  بنابراین با الگو های کامل ، سریع تر می توان به نتیجه رسید.

چهار شنبه 11 ارديبهشت 1398 - 09:53:49

امروز:  چهار شنبه 26 تير 1398