برگزاری مراسم جزء خوانی قرآن کریم در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم گرامی داشت مقام شامخ معلم در مجتمع کوثر

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

خانه اخبار هجدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر ...
چهار شنبه 4 ارديبهشت 1398     هجدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، هجدهمین  جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده در روز چهارشنبه 4اردیبهشت  در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار  شد.

دکتر بهزادپور، در ادامه مباحث قبلی به قانون پدری مرد نسبت به فرزند  اشاره کرد و گفت: پدر یکی از دو عامل اصلی وجود است  که سبب ارتباط  او با فرزند می شود  که در تفکر دینی سبب فظیلت پدر بر فرزند می شود همان سر پرستی  فرزند سود فرزند از رابطه با پدر  نام خانوادگی اش را از پدر می گیرد .وارث و ولایت را از او به ارث می برد.پس پدری نقشی نیست که یک مشغولیت   کنار مشغولیت های دیگر باشد.

وی، خاطر نشان کرد: خانواده به مثابه یک سازمان است که مسئولیت آن با پدر است .تفکرات غربی (فمنیسم ) برای  کوبیدن نقش پدر خیلی کار کرده است .هدف اولیه در شکستن تربیت جامعه کوبیدن پدر است .تربیت توسط مادر خانواده  انجام می شود. شکستن اقتدار مرد به ضرر زن است .

بهزادپور، اشاره کرد:نیاز بچه به پدر از  سن 2 سالگی  بیشتر می شود  الگوی کار و عمل  برای فرزند  می شود. عامل اقتدار  ونظم وروزی دهنده  پدر است  و فرزند این را می فهمد .صلابت  را دختر از پدر می گیرد، اقتدار پدر روی فرزند اثر می گذارد.هر چه ارتباط پدر با دختر شدیدتر باشد انحراف  دختر کمتر می شود. پسر الگوی  شیوه ای از قدرت را از پدر می گیرد.والگوی رافت را از مادر ، دختر مونس پدر است وبهتر می تواند ارتباط عاطفی با دختر بر قرار کند.

ایشان، در پایان تأکید کرد: ازدواج یک تمرین است قبول مسولیت است .یعنی پسر ودختر  یک حد بلوغ برسند که مسولیت  یک خانواده رابعهده بگیرند. ازدواج می تواند انسان را به تکامل برسد . می گیند  ما می توانیم مسولیت چند نفر را به عهده بگیریم، یکی از صفات این است که مطابق میل خانواده اش عمل کند. ولایت پدر یک مسولیت است.مرد باید پاسخگو باشد در قیامت .

چهار شنبه 4 ارديبهشت 1398 - 12:07:13

امروز:  یکشنبه 29 ارديبهشت 1398