برگزاری کارگروه ادبیات عرب در مجتمع کوثر

برگزاری ویژه برنامه مهدویت در مجتمع کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی با شکوه 13 آبان

برگزاری مراسم عزادار ی رحلت پیامبر (ص) در مجتمع کوثر

به همت حوزه های علمیه خواهران و پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر کارگاه مهارت بیان تفسیر برگزار شد

نتیجه تصویری برای میلاد پیامبر

خانه اخبار برگزاری جشن میلاد منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) د...
شنبه 31 فروردين 1398     برگزاری جشن میلاد منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، همزمان با فرا رسیدن ماه شعبان و اعیاد شعبانیه، جشن میلاد دوازدهمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت بقیه الله اعظم (ارواحنا فداه طی روز چهارشنبه28 فروردین ماه سال جاری در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

خانم اسبقی سخنران این جلسه، با  بیان عظمت ماه شعبان واعمال این ماه گفت: ذکر صلوات ، تنها ذکر جامع اعتقادی دینی است که در آن اصول توحید (اللهم ) ،نبوت (محمد) ،امامت است و یکی از دعاهایی است که با خداوند و ملائکه مشترک می شویم .پس باید توجه داشت که در هنگام ذکر این صلوات توجه داشته باشیم صلوات شعبانیه و مناجات شعبانیه  را فراموش نکنید .

اسبقی، تصریح کرد: شعبان تنها ماهی است که هیچ وفات و شهادتی ندارد وبالعکس ماه محرم تنها ماهی است که ولادتی از معصومین در آن نیست، این ماه با تولد امام حسین (علیه السلام)آغاز می شود و به تولد امام زمان(علیه اسلام  ) می رسد واین به این معنا ست که که امام حسین (علیه السلام )محور است .

وی،در پایان تاکید کرد:یک مادر مذهبی باید تربیت الهی داشته باشد و به صورت الهی فرزندانش را تربیت کند .یاد دادن دعا برای امام زمان (علیه السلام ) ،خواندن ایه الکرسی ، به مرور بر فرزندان اثر می کند پس حواسمان باشد زندگیمان را مهدوی کنیم .

شنبه 31 فروردين 1398 - 12:28:53

امروز:  چهار شنبه 29 آبان 1398