برگزاری کارگروه ادبیات عرب در مجتمع کوثر

برگزاری ویژه برنامه مهدویت در مجتمع کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی با شکوه 13 آبان

برگزاری مراسم عزادار ی رحلت پیامبر (ص) در مجتمع کوثر

به همت حوزه های علمیه خواهران و پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر کارگاه مهارت بیان تفسیر برگزار شد

نتیجه تصویری برای میلاد پیامبر

خانه اخبار هفدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر ...
چهار شنبه 28 فروردين 1398     هفدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، هفدهمین  جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده در روز چهارشنبه 28 فروردین  در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار  شد.

دکتر بهزادپور، در ادامه مباحث قبلی به عدالت ورزی نسبت به زن  اشاره کرد و گفت: سفارش  به عدالت ورزی به مردان دائما در آیات و روایات شده است که یک بخش  آن حس معاشرت ورزی است  واکثر آیاتی که  مربوط به معروف و حس معاشرت  ورزی درباره زنان است .

وی، خاطر نشان کرد: ایجاد حس مشارکت یا مشورت یکی دیگر از سفائل مطرح شده درباره زنان است واگر در نهج البلاغه از مشورت با زن نهیب زده است ولی بلا فاصله در ادامه دارد: مگر اینکه زنان اثبات کند روی هوا  وهوس تصمیم نمی گیر ند می توانند یک جا نبه مشورت  باشد همچون حضرت زینب برای امام و یا حضرت زهرا (سلام الله علیها )

بهزادپور، اشاره کرد:مراعات زن و نفی ضربه زدن به او : بخش دیگری است که مربوط  به آیه قوامیت  است در آیه  آمده است : بنا براین اگر زن با موعظه از نشوز دست برداشت و اطاعت کرد  ،مرد باید مراعات زن را کرده و فمنیسم  قسشمت اخلاق  را نفی  می کند چون در قسمت  اخلاق زن بسیار قوی است ولی در قسمت حقوق نمی تواند باشد ولی متا سفانه فمنیسم قسمت اخلاق را حذف کرده و البته در نتیجه عملکرد فمنیسم موفقیتی نمی بینیم ، چرا که اختلاف ها بیشتر ،و خانواده گسترده شده اند..

ایشان، در پایان تأکید کرد: خداوند برای نفی از هم پاشیدن خانواده بحث نشوز را مطرح می کند ،نشوز در اصطلاح به معنای عدم ایفای وظایفی است که خدا بر  عهده زن گذاشته است. اطاعت نکردن زن از مرد در مبحث  زنا شویی و اجازه خروج نگرفتن  زن از مرد موجب نشوز او می شود.

چهار شنبه 28 فروردين 1398 - 14:27:01

امروز:  پنجشنبه 30 آبان 1398