برگزاری دوره تخصصی عربی معاصر با حضور طلاب سطح 4 در مجتمع کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در تجمع به منظور حفظ حجاب و عفاف

برگزاری ائین افتتاحیه مرکز نیکوکاری نسیم کوثر

برگزاری جلسه شورای اساتید در مجتمع کوثر

دفاع پایان نامه با موضوع «نقد و بررسی حقیقی یا نمادین بودن داستان های قرآن از منظر آیات و روایات» در مجتمع کوثر

دریافت فایل پیوست آزمون استخدامی آموزش و پرورش

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

خانه اخبار هفدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج الب...
چهار شنبه 28 فروردين 1398     هفدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، هفدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور حجت الاسلام نوری زاده  طی روز سه شنبه 27فروردین ما ه سال جاری برگزار شد.

حجت الاسلام نوری زاده ضمن عرض تبریک اعیاد شعبانیه  گفت: ما باید وظایفمان را درباره  امام عصر باید بدانیم و پیگیری و عمل کنیم .از جمله وظایف مان راسخ کردن اعتقادمان و عمق و وسعت آن نسبت به آن حضرت است .

نوری زاده ، تصریح کرد: انسان با علم ودانش وقدرت می تواند در مسیر تعالی حرکت کند.علم وقدرت از نظر قرآن با حصول تقوا بدست می آید، برای حصول تقوا اولین راه ترک محرمات است، فلسفه روزه کسب تقوا است.

ایشان، تأکید کرد :یک  روز ی بر مردم می رسد که اقرار کنند به حق بر زبان نجات می یابند گفتند آن روز عمل می شد. فرمود آن روز عمل در کار نیست فقط اقرار به حق نجات پیدا می کند، حق وسیع ترین چیز هاست در مقام توصیف وتنگ ترین چیز ها  در مقام عمل است .

وی، در پایان یاد آور شد: نیمه شعبان شب مهمی است کسانی که حج می خواهند دراین شب بخواهند.

چهار شنبه 28 فروردين 1398 - 07:56:13

امروز:  چهار شنبه 26 تير 1398