توزیع 50 بسته حمایتی همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع)

برگزاری نشست آموزشی وتوجیهی با مسئولین بخش بین الملل و کارگروه فضای مجازی دفتر مقام معظم رهبری مدظله العالی و مدیر کل تبلیغ حوزه علمیه خواهران

دوفصلنامه پژوهنامه مطالعات تخصصی میان رشته ای تفسیر و کلام کوثر با مجوز مرکز مدیریت حوزه های علمیه منتشر شد

اهم فعالیت‌های دار القرآن انوار بیت عتیق در ماه مبارک رمضان

توزیع بیش از 50 بسته حمایتی به خانواده‌های نیازمند از مؤسسه خیریه نسیم کوثر

برگزاری اولین جلسه فصلی هیأت امناء در سال 99

خانه اخبار هفدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج الب...
چهار شنبه 28 فروردين 1398     هفدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، هفدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور حجت الاسلام نوری زاده  طی روز سه شنبه 27فروردین ما ه سال جاری برگزار شد.

حجت الاسلام نوری زاده ضمن عرض تبریک اعیاد شعبانیه  گفت: ما باید وظایفمان را درباره  امام عصر باید بدانیم و پیگیری و عمل کنیم .از جمله وظایف مان راسخ کردن اعتقادمان و عمق و وسعت آن نسبت به آن حضرت است .

نوری زاده ، تصریح کرد: انسان با علم ودانش وقدرت می تواند در مسیر تعالی حرکت کند.علم وقدرت از نظر قرآن با حصول تقوا بدست می آید، برای حصول تقوا اولین راه ترک محرمات است، فلسفه روزه کسب تقوا است.

ایشان، تأکید کرد :یک  روز ی بر مردم می رسد که اقرار کنند به حق بر زبان نجات می یابند گفتند آن روز عمل می شد. فرمود آن روز عمل در کار نیست فقط اقرار به حق نجات پیدا می کند، حق وسیع ترین چیز هاست در مقام توصیف وتنگ ترین چیز ها  در مقام عمل است .

وی، در پایان یاد آور شد: نیمه شعبان شب مهمی است کسانی که حج می خواهند دراین شب بخواهند.

چهار شنبه 28 فروردين 1398 - 07:56:13

امروز:  دوشنبه 5 خرداد 1399