به همت حوزه های علمیه خواهران و پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر کارگاه مهارت بیان تفسیر برگزار شد

برگزاری اولین جلسه اخلاق عمومی حوزه‌های علمیه خواهران با حضور آیت الله صدیقی در کوثر

برگزاری دوره مکالمه عربی در مجتمع کوثر

برگزاری دومین جلسه درس خارج فقه در مجتمع کوثر

برگزاری نشست توجیهی آموزشی- پژوهشی طلاب سطح 4

برگزاری اولین جلسه کلاس خارج فقه در مجتمع کوثر

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

نتیجه تصویری برای اربعین

خانه اخبار برگزاری جشن میلاد امام حسین (ع) د رمجتمع کوثر ...
چهار شنبه 21 فروردين 1398     برگزاری جشن میلاد امام حسین (ع) د رمجتمع کوثر
به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، همزمان با فرا رسیدن ماه شعبان و اعیاد شعبانیه، رابط خبری کوثر، از برگزاری  ویژه برنامه جشن میلاد امام حسین علیه السلام   طی روز سه شنبه 20فروردین ماه سال جاری خبر داد.

وی، در ادامه از اهم فعالیت های این مراسم را حضور  مهمان ویژه خانم کلودیا کاساناتو یک مسیحی تازه مسلمان شده بیان کرد و در ادامه افزود: کلودیا اهل ایتالیا و مسیحی بودند وی با شنیدن داستان امام حسین ،به اسلام علاقه مند شده و با تحقیق در مورد  ادیان متفاوت اسلام را بعنوان دین خود انتخاب می کند.

خانم کاساناتو انقلاب امام را الگوی معنوی برای همه بشریت بیان کرد و خاطر نشان کرد: انقلاب امام حسین (علیه السلام) الگوی خوبی برای انقلاب ایران و همچنین هشت سال دفاع مقدس بوده اند.

کلودیا تصریح کرد: مسلمان شدنم آسان نبود اسلام آوردن من را اطرافیان خیانت  به مسیحیت می دانستند ولی من راه خود را انتخاب کردم

وی، ایران را برای تحصیل انتخاب کرده است چون یکی از دوستانش از ایران تعریف کرده بود وی از ابتدا  می ترسید ایران بیاید چون تبلیغات سوء علیه  ایران وجود دارد و می گویند ایرانیان تروریست هستند ولی  دوستش به او گفت : به ایران بیا و با چشم خود ایران وایرانیان را ببین و با سفری که به ایران داشتم متوجه شدم که تبلیغات علیه ایران اشتباه بوده و دروغ است.

چهار شنبه 21 فروردين 1398 - 15:01:10

امروز:  جمعه 26 مهر 1398