آغاز پذیرش سطح 2 در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در تجمع به منظور حفظ حجاب و عفاف

برگزاری ائین افتتاحیه مرکز نیکوکاری نسیم کوثر

برگزاری جلسه شورای اساتید در مجتمع کوثر

دفاع پایان نامه با موضوع «نقد و بررسی حقیقی یا نمادین بودن داستان های قرآن از منظر آیات و روایات» در مجتمع کوثر

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

نتیجه تصویری برای عید غدیر متحرک

خانه اخبار برگزارس مراسم اختتامیه اولین دوره جشنواره پژوهشی...
سه شنبه 21 اسفند 1397     برگزارس مراسم اختتامیه اولین دوره جشنواره پژوهشی بانوان غدیر پژوه

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، قربانی، معاون فرهنگی کوثر، از برگزاری مراسم اختتامیه اولین دوره جشنواره پژوهشی بانوان غدیر پژوهی با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران سه شنبه 21 اسفند ماه جاری  در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

وی، در ادامه افزود: اولین جشنواره پژوهشی بانوان غدیر پژوه با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی و بنیاد بین‌المللی غدیر و در محورهایغدیر و شبهات اعتقادی – کلامی، - بانوان راوی غدیر، - حماسۀ غدیر و نقش بانوان در گسترش معارف علوی، حضرت زهرا (س) پاسدار غدیر و حریم اهل بیت علیهم السلام - شیوه‌های اثرگذاری اعیاد غدیر، بررسی شبهات وارده به غدیر و پاسخ مستند از مبانی اهل سنّت، اشعار و مدایح شاعران غدیرسرا، نقش قصه و سروده‌ها و اشعار غدیر در ارتقاء حب علوی در کودکان (مباحث تربیتی) برگزار شد.

قربانی، خاطر نشان کرد: در این دوره بیش از 80 اثر در قالب های مقاله، شعر، داستان ارسال شده مورد ارزیابی قرار گرفت که در نهایت 4 اثر به عنوان آثار برگزیده انتخاب شد.

وی، یاد آور شد: آثار برگزیده و حائز رتبه اول عبارتند از مقاله دکتر فاطمه سادات ارفع با موضوع «بانوان شاعر مدافع غدیر» و شعر سارا جلوداریان با موضوع «می خم» و  در رتبه دوم  مقاله خانم ریحانه سادات فاطمی با موضوع «بررسی مسائل کلامی زیارت غدیریه امام هادی(ع)» و در قالب اثر ادبی خانم سولماز اسدی  مورد تقدیر قرار گرفتند.

لازم به ذکر است، در پایان مراسم از نفرات برتر تقدیر بعمل آمد.

سه شنبه 21 اسفند 1397 - 14:45:57

امروز:  چهار شنبه 30 مرداد 1398