برگزاری مراسم جزء خوانی قرآن کریم در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم گرامی داشت مقام شامخ معلم در مجتمع کوثر

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

خانه اخبار چهاردهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی ب...
شنبه 18 اسفند 1397     چهاردهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، چهاردهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده در روز چهارشنبه 15 اسفند ماه جاری  برگزار شد.

دکتر بهزادپور، در ادامه مباحث قبلی به آیه قوامون علی النساء با بیان اهمیت این آیه گفت: خداوند در قرآن کریم دقیقا وظایف خانواده را بیان می کندوتاکید به استحکام خانواده دارد؛ فاصالحات قانتات فی ... :الگو در این ئجا حضرت زهرا سلام الله علیها است.

وی، ادامه داد: اگر حضرت علی علیه السلام خلق نمی شد  کفوی برای حضرت زهرا سلام الله علیها نبود.

دکتر بهزادپور خاطر نشان کرد: تمام مباحث حضرت زهرا  سلام الله علیها چند اصل را برای ما اثبات می کند،عصمت حضرت زهرا سلام الله علیها  تنها معصومین است که اسم ایشان بر عصمت ایشان دلالت دارد، عظمت وجودی حضرت زهرا سلام الله علیها  انسان عادی  نبودند احکام خاص دارند.

وی، اشاره کرد: زوجیت اصل است در عالم زوجیت علاوه بر تاکید بر تفاوت زن و مرد آنها سپس یکی می شوندپس کفویت زمینه است برای ایجاد زوجیت همه به دنبالش باشند

ایشان، تأکید کرد: حضرت زهرا (سلام الله علیها) کار کردی داشتند که کافر و فاجر نیز به ایمان ایشان اقرار دارند .اگر کسی بخواهد بیش از یک زن بگیرد باید عدالت را رعایت کند.پس روایاتی که در این زمینه مطرح  می کردند که حضرت علی (علیه السلام) بنا بوده زن دیگری بگیرد زن دیگری هم زمان با حضرت زهرا (سلام الله علیها ) داشته باشد این روایت توهین به حضرت زهرا (سلام الله علیها ) است.

وی، در پایان اظهار داشت: اگر زن مرد را حمایت کند قیو میتش پایدار است.

شنبه 18 اسفند 1397 - 10:41:07

امروز:  یکشنبه 29 ارديبهشت 1398