برگزاری هشتمین جلسه دوره تربیت مربی خانواده با موضوع "خانواده و فضای مجازی" در مجتمع کوثر

برگزاری جشن میلاد منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) در مجتمع کوثر

هفدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

هفدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه در مجتمع کوثر

برگزاری دوره آموزش تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده با موضوع <رفتار و اعمال تخریب‌گر در تربیت کودک> در مجتمع کوثر

شانزدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم

تصویر مرتبط

خانه اخبار جلسه شورای اساتید با حضور حجت الاسلام سهرابی مدیر...
سه شنبه 23 بهمن 1397     جلسه شورای اساتید با حضور حجت الاسلام سهرابی مدیر کل محترم تبلیغات اسلامی استان تهران

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، جلسه شورای اساتید با حضور اعضای هیات امنای مجتمع کوثر و اساتید سطوح2و3و4 در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد

در این جلسه  که با هدف تبیین اهداف آموزشی پژوهشی و فرهنگی و پیشبرد آن برگزار شد، خانم جلالی در ابتدابا عرض خیر مقدم به مدیر کل سازمان تبلغات استان تهران و نماینده موسس مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر واساتید حاضر در جلسه ، ایام شهادت حضرت زهرا(س) تسلیت عرض نموده و از مدیریت سابق سازمان تبلیغات تشکر و قدر دانی نمودند ایشان، ، گزارشی از روند فعالیت های آموزشی،پژوهشی و فرهنگی مجتمع ارائه دادند.

حجت الاسلام سهرابی  با تاکید بر رویکرد پژوهشی مجتمع کوثر افزود:زبان پژوهش گویا ترین زبان تعمیق علمی است و این مجتمع باید علاوه بر آثار علمی ،آثار عملیه بر رفتار طلاب داشته باشد .وی با تاکید بر جبران خلاء آثار  عملی در حوزه علمیه گفت: در صحنه عمل دستگاههای زیادی هستند که فعالیت فرهنگی دارند اگر بخواهیم حوزه کار آمد باشد باید حوزه ها امتداد علمی و عملی داشته باشند.

ایشان، افزود:حوزه ارتقاء یافته حوزه ای است که در بحث تمدن سازی پیشگام باشد و زنان در این زمینه نقش مهمی دارند و لازمه این حرکت ایجاد انگیزه در طلاب و ایجاد نظم فکری مناسب در جهت فهم دین  و نظام رفتاری است.

در ادامه این جلسه نماینده اساتید و مدیران کارگروهای علمی ، ضمن ارائه گزارشی از برنامه ها و عملکرد خود به بیان نظرات و پیشنهادات خود در راستای پیشبرد اهداف علمی و پژوهشی پرداختند

همچنین خاطر نشان می شود این جلسه روز دوشنبه 15 بهمن ماه سال جاری در سالن جلسات مجتمع کوثر برگزار گردید.

سه شنبه 23 بهمن 1397 - 11:17:12

امروز:  دوشنبه 2 ارديبهشت 1398