انتشار اولین اثر برگزیده تالیف شده در پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر با همکاری موسسه آزمون یار پویا

برگزاری دومین جلسه کارگروه بررسی و تصویب طرح نامه سطح چهار رشته تفسیر تطبیقی

جلسه دفاع پایان نامه اعظم طلایی جم از طلاب سطح 3 با موضوع «نقش کنترل خشم دراصلاح روابط اجتماعی در قران باتکیه بر بیانات ایه الله جوادی املی »

جلسه دفاع پایان نامه ریحانه جهانی از طلاب سطح 3 با موضوع «بررسی فقهی و قانونی و واگذاری مسئولیت به غیر مسلمان در حکومت اسلامی»

برگزاری مصاحبه گرایش تاریخ اسلام و تفسیر و علوم قرآنی

برگزاری کارگاه نگرش تا نگارش پایان نامه

خانه اخبار برگزاری همایش آموزش تخصصی به سوی قله ...
جمعه 12 بهمن 1397     برگزاری همایش آموزش تخصصی به سوی قله
به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، همایش آموزشی تخصصی «به سوی قله» به همت مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر و میزبانی اداره کل تبلیغات اسلامی تهران در سالن اجتماعات اداره کل طی سه شنبه ۹ بهمن جاری برگزار شد.

این کارگاه آموزشی در آستانه چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی، با هدف تبیین خدمات و دستاوردهای انقلاب ویژه مبلغات، طلاب علوم دینی و اعضای جمعیت بانوان فرهیخته استان تهران به اجرا در آمد.

حجت‌الاسلام علی اصغر سهرابی، مدیرکل تبلیغات اسلامی تهران ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان در این کارگاه، بر نقش بانوان نخبه دینی و فرهنگی در محیط های حوزوی و دانشجویی و ضرورت تبیین پیشرفت جامعه اسلامی و مقایسه تحلیلی وضعیت قبل و پس از پیروزی انقلاب در عرصه های مختلف اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و علمی تأکید کرد.

در این کارگاه حجت‌الاسلام طاهایی، به تحلیل مسائل روز، بیان خدام تو دستاوردهای انقلاب و نحوه عملکرد دولت های مختلف پس از پیروزی انقلاب و میزان موفقیت آنان پرداخت و حجت‌الاسلام جلالی نیز با موضوع نقش بانوان در پیروزی انقلاب و تداوم آن سخن گفت.

در این نشست و با حضور مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تهران از نرم افزار «زن در صحیفه انقلاب» تدوین شده توسط مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر رونمایی شد.

جمعه 12 بهمن 1397 - 15:29:40

امروز:  سه شنبه 8 مهر 1399