برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا (س) در مجتمع کوثر

برگزاری نشست اساتید و طلاب با مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم عزاداری دهه فاطمیه در مجتمع کوثر

نتیجه تصویری برای روز زن

خانه اخبار برگزاری همایش آموزش تخصصی به سوی قله ...
جمعه 12 بهمن 1397     برگزاری همایش آموزش تخصصی به سوی قله
به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، همایش آموزشی تخصصی «به سوی قله» به همت مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر و میزبانی اداره کل تبلیغات اسلامی تهران در سالن اجتماعات اداره کل طی سه شنبه ۹ بهمن جاری برگزار شد.

این کارگاه آموزشی در آستانه چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی، با هدف تبیین خدمات و دستاوردهای انقلاب ویژه مبلغات، طلاب علوم دینی و اعضای جمعیت بانوان فرهیخته استان تهران به اجرا در آمد.

حجت‌الاسلام علی اصغر سهرابی، مدیرکل تبلیغات اسلامی تهران ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان در این کارگاه، بر نقش بانوان نخبه دینی و فرهنگی در محیط های حوزوی و دانشجویی و ضرورت تبیین پیشرفت جامعه اسلامی و مقایسه تحلیلی وضعیت قبل و پس از پیروزی انقلاب در عرصه های مختلف اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و علمی تأکید کرد.

در این کارگاه حجت‌الاسلام طاهایی، به تحلیل مسائل روز، بیان خدام تو دستاوردهای انقلاب و نحوه عملکرد دولت های مختلف پس از پیروزی انقلاب و میزان موفقیت آنان پرداخت و حجت‌الاسلام جلالی نیز با موضوع نقش بانوان در پیروزی انقلاب و تداوم آن سخن گفت.

در این نشست و با حضور مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تهران از نرم افزار «زن در صحیفه انقلاب» تدوین شده توسط مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر رونمایی شد.

جمعه 12 بهمن 1397 - 15:29:40

امروز:  دوشنبه 5 اسفند 1398