انتشار اولین اثر برگزیده تالیف شده در پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر با همکاری موسسه آزمون یار پویا

برگزاری دومین جلسه کارگروه بررسی و تصویب طرح نامه سطح چهار رشته تفسیر تطبیقی

جلسه دفاع پایان نامه اعظم طلایی جم از طلاب سطح 3 با موضوع «نقش کنترل خشم دراصلاح روابط اجتماعی در قران باتکیه بر بیانات ایه الله جوادی املی »

جلسه دفاع پایان نامه ریحانه جهانی از طلاب سطح 3 با موضوع «بررسی فقهی و قانونی و واگذاری مسئولیت به غیر مسلمان در حکومت اسلامی»

برگزاری مصاحبه گرایش تاریخ اسلام و تفسیر و علوم قرآنی

برگزاری کارگاه نگرش تا نگارش پایان نامه

خانه اخبار حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در اجتماع بزرگ گرام...
یکشنبه 9 دي 1397     حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در اجتماع بزرگ گرامی داشت روز 9 دی ماه

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، قربانی، معاون فرهنگی کوثر از حضور اساتید و طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر پیش از ظهر امروز در اجتماع بزرگ بزرگداشت روز 9 دی ماه در میدان امام حسین خبر داد.

وی، در ادامه افزود: اساتید و طلاب ضمن تجدید پیمان دوباره با آرمان‌های انقلاب اسلامی و امام خمینی(ره) شعارهایی را علیه فتنه گران و دشمنان داخلی و خارجی نظام اسلامی سر دادند و بر حمایت خود از ولایت فقیه تاکید کردند.

قربانی، در پایان اظهار داشت: شرکت کنندگان در راهپیمایی بزرگداشت حماسه نهم دی ماه شعارهایی همچون مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و «ما اهل کوفه نیستیم، علی تنها بماند» و... سر دادند و با مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) تجدید پیمان کردند.

یکشنبه 9 دي 1397 - 15:41:18

امروز:  چهار شنبه 9 مهر 1399