برگزاری جلسه فصلی هیإت امناء مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در اجتماع بزرگ گرامی داشت روز 9 دی ماه

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تفسیر و علوم قرآن

برگزاری دهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه در مجتمع کوثر

خانم دکتر بیات ریزی گفت: زندگی همانند جعبه مداد رنگی که انسان ها با انتخاب هایشان به آن رنگ می دهند

برگزاری مراسم افتتاحیه پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار برگزاری دهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در ن...
سه شنبه 4 دي 1397     برگزاری دهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه در مجتمع کوثر
به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر ، دهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران برگزار شد.

حجت الاسلام نوری زاده، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران، در این جلسه در روز سه شنبه 4 دی ماه جاری برگزار شد، ضمن عرض تسلیت به مناسبت رحلت عالم ربانی حضرت آیت الله شاهرودی به بیان ادامه مباحث نامه 31 نهج البلاغه اشاره کرد و گفت: زمینه  پذیرش در جوانان بسیار مستعدتر از سنین بالای عمر است ومربیان باید به این سن توجه خاصی داشته باشند، کسی که در جوانی آموزش ندیده است در پیری عقب مانده خواهد بود .

وی، در بیان روایتی از امام صادق (علیه السلام ) گفت: هوای جوانان را داشته باشید زیرا آنان سریع تر می پذیرند وروی خوش نشان می دهند، قرآن کریم نیز اولین افرادی که در زمان حضرت موسی به او ایمان آوردند جوانان ونوجوانان معرفی کرده است.

نوری زاده تأکید کرد: این دوران بهترین زمان  سرمایه گذاری معرفی شده است

وی، در ادامه با اشاره به محیط فضای مجازی تصریح کرد: فضای مجازی یک فرصت است از آن جهت که بتوانیم آن طور که می خواهیم استفاده کنیم ویک تهدید است از آن جهت که اگر طبق آن چه غربیان می خواهند،استفاده شود .

حجت الاسلام نوری زاده، خاطر نشان کرد: جوانان هر خیری را زودتر در آموزش می گیرند پس آستانه تحمل تغییرات در جوانان بسیار مستعد است درنتیجه باید هم زمان شناس وهم زبان شناس وزمانه شناس بود تا بتوان خوب از موقعیت ها استفاده کرد. زمانی که قلب درحالت پذیرش است باید آموزش دید و ازتجربه دیگران استفاده کنید لازم نیست تجربه آموزی مجدد داشته باشیم.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران، عقل را دونوع  بیان کرد و عبارت بودند از: عقل طبیعی وعقل تجربی ،عقل طبیعی انسان با تجربه ی دیگران جواب می دهد،هر قدر از تجربه دیگران استفاده کند می تواند عقل خود را کامل کند

سه شنبه 4 دي 1397 - 15:14:35

امروز:  جمعه 28 دي 1397