برگزاری جلسه فصلی هیإت امناء مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار خانم دکتر بیات ریزی گفت: زندگی همانند جعبه مداد رن...
دوشنبه 3 دي 1397     خانم دکتر بیات ریزی گفت: زندگی همانند جعبه مداد رنگی که انسان ها با انتخاب هایشان به آن رنگ می دهند
به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، سومین جلسه دوره تربیت مربی نگرش سیستمی به ساختار خانواده با موضوع «نگاهی نو به روابط زوجین از منظر روانشناسی» با حضور خانم دکتر بیات ریزی در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

دکتر بیات ریزی، بیان اشتراک گذاری قدرت در خانواده ، بیان مفهوم زندگی در اینجا واکنون نه در گذشته و آینده گفت: زوجین باید به انتخاب های یکدیگراحترام  گذاشته ومهارت های ارتباطی کسب کنند وهیجان های مثبت خود را به اشتراک بگذارند وحس شوخ طبعی را دررابطه با همسر خود بکار بگیرند وبرای سازگاری وتغییر در موقعیت های مشکل ساز انعطاف پذیر باشند.

وی، در تعریف نقش افکار در زندگی ، تصریح کرد: افکار انسان برعمل  او اثر می گذارد ومنشا رفتارهای انسان ها  نیاز های او می باشد، اساس نیازها ژنتیک است وپیمانه نیازهای ما به یک اندازه نمی باشد ما برای ارضای نیازهایمان با وجود یکسان نبودن آن ها از روش های مختلفی استفاده می کنیم وانتخاب می کنیم برای ارضای آنها چه رفتاری را انتخاب کنیم واگر احساس بدی می کنیم یکی از نیاز های ما ارضا نشده است .

دکتر بیات ریزی، اظهار داشت: برای نیازها پیمانه هایی از جمله عشق وتعلق خاطر، بقا، آزادی، قدرت، تفریح، می باشد و زندگی را همانند جعبه مداد رنگی در نظر بگیرید  که انسان ها با انتخاب هایشان به آن رنگ می دهند .

دوشنبه 3 دي 1397 - 14:36:57

امروز:  جمعه 28 دي 1397