برگزاری جلسه شورای اساتید در مجتمع کوثر

دفاع پایان نامه با موضوع «نقد و بررسی حقیقی یا نمادین بودن داستان های قرآن از منظر آیات و روایات» در مجتمع کوثر

دریافت فایل پیوست آزمون استخدامی آموزش و پرورش

برگزاری ضیافت افطاری با حضور اساتید و طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری مسابقه سوره یاسین در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم جزء خوانی قرآن کریم در مجتمع کوثر

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

نتیجه تصویری برای شهادت حضرت عبدالعظیم

خانه اخبار خانم دکتر بیات ریزی گفت: زندگی همانند جعبه مداد رن...
دوشنبه 3 دي 1397     خانم دکتر بیات ریزی گفت: زندگی همانند جعبه مداد رنگی که انسان ها با انتخاب هایشان به آن رنگ می دهند
به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، سومین جلسه دوره تربیت مربی نگرش سیستمی به ساختار خانواده با موضوع «نگاهی نو به روابط زوجین از منظر روانشناسی» با حضور خانم دکتر بیات ریزی در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

دکتر بیات ریزی، بیان اشتراک گذاری قدرت در خانواده ، بیان مفهوم زندگی در اینجا واکنون نه در گذشته و آینده گفت: زوجین باید به انتخاب های یکدیگراحترام  گذاشته ومهارت های ارتباطی کسب کنند وهیجان های مثبت خود را به اشتراک بگذارند وحس شوخ طبعی را دررابطه با همسر خود بکار بگیرند وبرای سازگاری وتغییر در موقعیت های مشکل ساز انعطاف پذیر باشند.

وی، در تعریف نقش افکار در زندگی ، تصریح کرد: افکار انسان برعمل  او اثر می گذارد ومنشا رفتارهای انسان ها  نیاز های او می باشد، اساس نیازها ژنتیک است وپیمانه نیازهای ما به یک اندازه نمی باشد ما برای ارضای نیازهایمان با وجود یکسان نبودن آن ها از روش های مختلفی استفاده می کنیم وانتخاب می کنیم برای ارضای آنها چه رفتاری را انتخاب کنیم واگر احساس بدی می کنیم یکی از نیاز های ما ارضا نشده است .

دکتر بیات ریزی، اظهار داشت: برای نیازها پیمانه هایی از جمله عشق وتعلق خاطر، بقا، آزادی، قدرت، تفریح، می باشد و زندگی را همانند جعبه مداد رنگی در نظر بگیرید  که انسان ها با انتخاب هایشان به آن رنگ می دهند .

دوشنبه 3 دي 1397 - 14:36:57

امروز:  سه شنبه 28 خرداد 1398