برگزاری جلسه شورای اساتید در مجتمع کوثر

دفاع پایان نامه با موضوع «نقد و بررسی حقیقی یا نمادین بودن داستان های قرآن از منظر آیات و روایات» در مجتمع کوثر

دریافت فایل پیوست آزمون استخدامی آموزش و پرورش

برگزاری ضیافت افطاری با حضور اساتید و طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری مسابقه سوره یاسین در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم جزء خوانی قرآن کریم در مجتمع کوثر

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

نتیجه تصویری برای شهادت حضرت عبدالعظیم

خانه اخبار برگزاری مراسم افتتاحیه پژوهشکده مطالعات تخصصی کو...
یکشنبه 2 دي 1397     برگزاری مراسم افتتاحیه پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، مراسم افتتاحیه پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر (اولین پژوهشکده ویژه خواهران) در استان تهران با حضور حجه الاسلام  والمسلمین آقای دکتر بهجت پور مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور ، نوری زاده مدیر کل  تبلیغات اسلامی استان تهران، حجج الاسلام حصاری معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران کشور ، حجه الاسلام کبیریان مدیر حوزه های علمیه خواهران استان تهران وجمعی از مسئولین و مدیران حوزه های علمیه خواهران وتعدادی از اساتید و طلاب در روز یکشنبه 2 دی ماه  برگزار  شد.

در این مراسم حجه الاسلام نوری زاده مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران و مؤسس مجتمع کوثر به  بیان اهداف ایجاد پژوهشکده در تولید علم،نظریه پردازی، بررسی مسایل فکری، حل معضلات روز جامعه اشاره نمود و گفت: نقش زنان پژوهشگر در حوزه مسایل مربوط به سبک زندگی و خانواده بسیار موثر است.

دکتر خدیجه جلالی ، مدیر مجتمع کوثر ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین وتشکر از حمایت های  مسئولین جهت افتتاح این پژوهشکده ، با بیان این نکته که تا کنون 250 پایان نامه درسطح 2 و3 دفاع شده  و بیش از 100 اثر پژوهشی از اساتید وطلاب خواهر در این مجتمع نگارش یافته، روال فعالیت های پژوهشی را خوب ارزیابی نموده و در ادامه افزود: امید است که با آغاز فعالیت های پژوهشکده در درجه اول در حوزه مسایل خانواده و در درجه دوم کمک به مسائل بانوان در نظام  بتوان گام های بلندی برداشت.

حجه الاسلام حصاری معاونت پژوهش حوزه های علمیه خواهران سخنران دیگر این مراسم، تاسیس مراکز پژوهشی در حوزه ها را خوب ارزیابی کرده و تصریح نمود: رشد پژوهشی خواهران در حوزه های علمیه بسیار زیاد است ولی آنان باید بتوانند در مقابل متغیرهای اجتماعی پاسخگو بوده و از کارهای پژوهشی موازی و تکراری دوری نمایند  .

ایشان اظهار امیدواری کردند که ان شاالله در اینده نزدیک این پژوهشکده به یکی از مراکز پژوهشی بزرگ تبدیل گردیده و به اهداف بزرگ علمی و پژوهشی خود برسد.

حجه الاسلام و المسلمین دکتر بهجت پور به عنوان سخنران ویژه این مراسم، مساله پژوهش را یکی از جدی ترین مسایل حوزه مطالعات دینی بیان داشته و تاکید نمود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی فضای بسیار گسترده ای جهت فعالیت بانوان در مسایل پژوهشی فراهم شده است، امروزه مراکز پژوهشی باید راهبر جامعه دینی بوده و قابلیت عرضه بصورت یک جریان توانای اثر گذار را داشته باشند ، باید پژوهشگر ان این مراکز بتواند پاسخگوی مسایل علمی روز باشد.

دکتر بهجت پور، خاطر نشان کرد : بهتر است در پژوهش های این مرکز مسیرخاصی انتخاب شود،یکی از بایسته های پژوهشی، روش ها است ؛ ما در حوزه  دین در مورد معرفت و شیوه ها به معنای عام خوب کار کرده ایم ولی در مورد روش ها کار زیادی انجام نگرفته است.باید فعالیت های پژوهشی را اولویت بندی کنیم ولی از مرزهای دین خارج نشویم،ذیل گفتمان اسلامی پژوهش کنیم و هدف نهایی این مراکز را در مرجعیت دینی زنان در حل مسائل مختلف قرار دهیم.

لازم به ذکر است، در انتهای مراسم از شجره نامه مرکز مطالعاتی کوثر رونمایی به عمل آمد.

یکشنبه 2 دي 1397 - 16:12:59

امروز:  سه شنبه 28 خرداد 1398