برگزاری جلسه شورای اساتید در مجتمع کوثر

دفاع پایان نامه با موضوع «نقد و بررسی حقیقی یا نمادین بودن داستان های قرآن از منظر آیات و روایات» در مجتمع کوثر

دریافت فایل پیوست آزمون استخدامی آموزش و پرورش

برگزاری ضیافت افطاری با حضور اساتید و طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری مسابقه سوره یاسین در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم جزء خوانی قرآن کریم در مجتمع کوثر

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

نتیجه تصویری برای شهادت حضرت عبدالعظیم

خانه اخبار مراسم افتتاحیه پژوهشکده مطالعاتی تخصصی کوثر در م...
شنبه 1 دي 1397     مراسم افتتاحیه پژوهشکده مطالعاتی تخصصی کوثر در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، جلالی، مدیر مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر از برگزاری مراسم افتتاحیه پژوهشکده مطالعاتی تخصصی کوثر ؛اولین پژوهشکده ویژه خواهران استان تهران خبر داد.

وی،  گفت:  تحقیق وترویج مبانی واصول ارزش های اسلامی توسط بانوان دانش پژوه و تولید علم و نظریه پردازی  از مهم ترین اهداف تشکیل این پژوهشکده می باشد.

وی، تاکید کرد: پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر اولین پژوهشکده ویژه بانوان در استان تهران می باشد که براساس‌ ضوابط و مجوز مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران به امید خدا فعالیت  پژوهشی خود را آغاز خواهد کرد.

مدیر مجتمع کوثر از مهم ترین محورهای پژوهشی پیش بینی شده را  بررسي‌ مسائل فکری و معضلات جامعه بانوان در حوزه  های مختلف وحل آن مبتنی بر  استنباط احکام فقهی و تاکید برآموزه های اسلامی و معارف اهل بیت علیهم السلام  و آسیب‌شناسی مباحث دینی با رویکرد ارایه راه کار وکاربردی کردن مباحث و نقد وبررسی اندیشه‌های مذاهب وادیان و تبیین اندیشه های ناب و اسلام محمدی و ارائه شیوه‌، روش‌، نوآوری و خلاقیت‌ در زمینه‌های تخصصی موردنظر بیان کرد.

وی، در پایان یاد آور شد: امید است پژوهشگران پژوهشکده کوثر بتوانند آثار علمی و ارزنده ای را در اختیار جامعه علمی بانوان قرار دهند .

لازم به ذکر است، مراسم افتتاحیه این پژوهشکده  یکشنبه 2 دی ماه سال جاری در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار می شود.

شنبه 1 دي 1397 - 15:13:42

امروز:  سه شنبه 28 خرداد 1398