برگزاری جلسه شورای اساتید در مجتمع کوثر

دفاع پایان نامه با موضوع «نقد و بررسی حقیقی یا نمادین بودن داستان های قرآن از منظر آیات و روایات» در مجتمع کوثر

دریافت فایل پیوست آزمون استخدامی آموزش و پرورش

برگزاری ضیافت افطاری با حضور اساتید و طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری مسابقه سوره یاسین در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم جزء خوانی قرآن کریم در مجتمع کوثر

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

نتیجه تصویری برای شهادت حضرت عبدالعظیم

خانه اخبار دهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلا...
چهار شنبه 28 آذر 1397     دهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، دهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور حجت الاسلام نوری زاده مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران، طی روز سه شنبه 27 آذر ماه جاری  برگزار شد.

حجت الاسلام نوری زاده،  در ابتدای جلسه ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام وفات حضرت معصومه سلام الله علیها گفت: کسی که حضرت معصومه رادر حالی که عارف به حقش باشد، زیارت کند  بهشت برای او واجب می شود .

وی، تواضع را نعمت و نشانه ی کمال عقل است  و یکی از راههای رسیدن به عزت بیان کرد و در ادامه نامه سی و یکم نهج البلاغه  تصریح کرد : امام علی (ع) ،  اوصاف وارزشهایی برای عمل کردن به وظیفه پدری برای فرزند خود  در نظر گرفته ا ند.

حجت الاسلام نوری زاده، مهمترین وظیفه پدر ومادر را تعلیم وتربیت فرزندان دانست  که در روایات بر نام نیکو و ادب نیکو وآموزش قرآن تاکید شده است .

وی، نوشتن وصیت نامه را به معنای آمادگی  انسان برای آخرت بیان کرد و اظهار داشت: جان جوان مانند زمین مستعدی است که هربذری را می پذیرد،انسان ها باید همانند ائمه اطهار علیهم السلام بر دل های افراد حکومت کنند .

نوری زاده، در پایان خاطر نشان کرد: پیامبر اسلام (ص) بااین همه مشغله به کودکان ونوجوانان اهمیت می دادند وبرای آنها وقت می گذاشتند واین نشان از اهمیت دوران کودکی است پیامبر در حدیثی بیان کردند من بچه ها را به پنج دلیل دوست می دارم که شامل" کودکان زیاد گریه می‌کنند، کودکان با خاک بازی می‌کنند، چیزی برای فردا ذخیره نمی‌کنند، کودکان می‌سازند ولی دل نمی‌بندند، کودکان دعوا می‌کنند اما کینه ندارند . "

چهار شنبه 28 آذر 1397 - 15:19:15

امروز:  سه شنبه 28 خرداد 1398