برگزاری جلسه فصلی هیإت امناء مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در اجتماع بزرگ گرامی داشت روز 9 دی ماه

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تفسیر و علوم قرآن

برگزاری دهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه در مجتمع کوثر

خانم دکتر بیات ریزی گفت: زندگی همانند جعبه مداد رنگی که انسان ها با انتخاب هایشان به آن رنگ می دهند

برگزاری مراسم افتتاحیه پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار دهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلا...
چهار شنبه 28 آذر 1397     دهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، دهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور حجت الاسلام نوری زاده مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران، طی روز سه شنبه 27 آذر ماه جاری  برگزار شد.

حجت الاسلام نوری زاده،  در ابتدای جلسه ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام وفات حضرت معصومه سلام الله علیها گفت: کسی که حضرت معصومه رادر حالی که عارف به حقش باشد، زیارت کند  بهشت برای او واجب می شود .

وی، تواضع را نعمت و نشانه ی کمال عقل است  و یکی از راههای رسیدن به عزت بیان کرد و در ادامه نامه سی و یکم نهج البلاغه  تصریح کرد : امام علی (ع) ،  اوصاف وارزشهایی برای عمل کردن به وظیفه پدری برای فرزند خود  در نظر گرفته ا ند.

حجت الاسلام نوری زاده، مهمترین وظیفه پدر ومادر را تعلیم وتربیت فرزندان دانست  که در روایات بر نام نیکو و ادب نیکو وآموزش قرآن تاکید شده است .

وی، نوشتن وصیت نامه را به معنای آمادگی  انسان برای آخرت بیان کرد و اظهار داشت: جان جوان مانند زمین مستعدی است که هربذری را می پذیرد،انسان ها باید همانند ائمه اطهار علیهم السلام بر دل های افراد حکومت کنند .

نوری زاده، در پایان خاطر نشان کرد: پیامبر اسلام (ص) بااین همه مشغله به کودکان ونوجوانان اهمیت می دادند وبرای آنها وقت می گذاشتند واین نشان از اهمیت دوران کودکی است پیامبر در حدیثی بیان کردند من بچه ها را به پنج دلیل دوست می دارم که شامل" کودکان زیاد گریه می‌کنند، کودکان با خاک بازی می‌کنند، چیزی برای فردا ذخیره نمی‌کنند، کودکان می‌سازند ولی دل نمی‌بندند، کودکان دعوا می‌کنند اما کینه ندارند . "

چهار شنبه 28 آذر 1397 - 15:19:15

امروز:  جمعه 28 دي 1397