برگزاری جلسه شورای اساتید در مجتمع کوثر

دفاع پایان نامه با موضوع «نقد و بررسی حقیقی یا نمادین بودن داستان های قرآن از منظر آیات و روایات» در مجتمع کوثر

دریافت فایل پیوست آزمون استخدامی آموزش و پرورش

برگزاری ضیافت افطاری با حضور اساتید و طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری مسابقه سوره یاسین در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم جزء خوانی قرآن کریم در مجتمع کوثر

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

نتیجه تصویری برای شهادت حضرت عبدالعظیم

خانه اخبار دومین جلسه دوره تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار ...
شنبه 24 آذر 1397     دومین جلسه دوره تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده با موضوع «شیوه های جذب وتاثیر گذاری در فضای مجازی »

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، دومین جلسه دوره تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده با موضوع «شیوه های جذب وتاثیر گذاری در فضای مجازی » با حضور حجت الاسلام کهوند طی روز چهارشنبه 21 آذر ماه جاری برگزار شد.

حجت الاسلام کهوند، استاد حوزه و دانشگاه  با بیان علل های مواجه منفعلان بافضای مجازی گفت: مشکلات ما در این فضا  نشناختن موضوع ونشناختن مبانی مواجه با آن می باشد.

وی، در ادامه به بیا آمار کلی دسترسی به فضای دیجیتال وآمار کاربران اینترنت به تفکیک قاره ها  بیان کرد و خاطر نشان کرد: گوگل بزرگترین شبکه اینترنتی می باشد و20کشور اول مصرف ترافیک سایت ،غیر اخلاقی جهان معرفی شدند.

حجت الاسلام کهوند تصریح کرد: در فضای مجازی چیزی به عنوان حریم خصوصی  نداریم  و در مقایسه ایران وآمریکا با وجود تفاوت های فرهنگی  در  انتخاب پیام ها در فضای مجازی شباهت های رفتاری می بینیم، استفاده از فضای مجازی همانند یک مربی آموزش رانندگی می باشد که تمام کنترل دست او می باشد

وی، یاد آور شد: مشکل گرفتاری ما ساختاری وترک سنت های حسنه می باشد وضعیت امروز نسبت به سنت حسنه قدیم ،کم بودن بچه ،ارتباط با همسایه ها وارتباط با اقوام ونقش معلمی پدر برای بچه هایش کم رنگ شده است .

حجت الاسلام کهوند، در ادامه به بیان شناسایی نرم افزارهای داخلی مطالبی را بیان کردند.

شنبه 24 آذر 1397 - 15:23:21

امروز:  سه شنبه 28 خرداد 1398