برگزاری جلسه فصلی هیإت امناء مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در اجتماع بزرگ گرامی داشت روز 9 دی ماه

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تفسیر و علوم قرآن

برگزاری دهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه در مجتمع کوثر

خانم دکتر بیات ریزی گفت: زندگی همانند جعبه مداد رنگی که انسان ها با انتخاب هایشان به آن رنگ می دهند

برگزاری مراسم افتتاحیه پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار دفاع پایان نامه با موضوع « فرآیند آموزش معاد با تا...
یکشنبه 18 آذر 1397     دفاع پایان نامه با موضوع « فرآیند آموزش معاد با تاکید برتفسیر تنزیلی »

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، جلسه دفاع پایان نامه یکی از  طلاب سطح 3 در رشته تفسیر  در روز شنبه 17 آذر ماه جاری برگزار شد.

کیاهور ، معاون پژوهش کوثر،  گفت: پایان نامه فاطمه رضایی از طلاب سطح 3 با موضوع « فرآیند آموزش معاد با تاکید برتفسیر تنزیلی » با راهنمایی حجه الاسلام دکتر محمد (کاوس)روحی بیرق

و با داوری حجه الاسلام دکتر مهراب  صادق نیا  موفق به کسب نمره 19 گردید.

کیاهور،  با اشاره به چکیده این پایان نامه گفت: یکی از مهم ترین اصول اعتقادی مسلمانان، بعد از توحید و نبوت، مساله معاد می‌باشد.خداوند برای آموزش این اصول، از روش‌های مختلفی استفاده کرده است تا به طور کامل در طول بیست و سه سال آن را برای مردم ابلاغ نماید.همانطور که می‌دانیم قرآن در دو شهر مکه و مدینه با ویزگی‌های سیاسی ودینی منحصر به فرد خود، نازل شده است.علاوه بر این، مخاطبان در این شهرها با آیین‌ها و اعتقادات مختلفی حضور داشته‌اند.

وی، تصریح کرد: نظر بر آنچه که گفته شد طبیعتا خداوند برای آموزش معاد، باید از روش خاصی استفاده نماید و راه فهم و کشف این فرآیند و روش، بررسی آیات معاد با توجه به ترتیب نزول می‌باشد.این پژوهش مسئله فرآیند آموزش معاد را با تاکید بر تفسیر تنزیلی مورد پژوهش قرار داده و از روش کتابخآن‌های درگردآوری و توصیفی- تحلیلی درتجزیه و تحلیل مطالب استفاده کرده است.

کیاهور، ادامه داد: در این پژوهش پس از بررسی مسئله معاد که شامل موضوعات گوناگونی از جمله تهدید منکران قرآن و پیامبر به آتش دوزخ، ویژگی‌های بهشت و بهشتیان، جواب به منکران حیات مجدد انسان، دگرگونی نظام آفرینش در آستانه قیامت و ....می‌شود، نظر مفسران در این خصوص مورد بررسی قرار داده است.در این پژوهش برای بررسی مسئله معاد، ارزیابی و تطبیق موضوعات در سور مکی و مدنی به عمل آمده است و نهایتاً به فرآیند محتمل برای آموزش معاد در سوره‌های مکی و مدنی دست یافته شده است.

یکشنبه 18 آذر 1397 - 12:11:45

امروز:  جمعه 28 دي 1397