گفتمان حوزوی با موضوع <وحدت حوزه و دانشگاه، مسأله چیست؟ » در مجتمع کوثر

برگزاری جشن میلاد امام حسن عسگری (ع) در مجتمع کوثر

دومین جلسه دوره تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده با موضوع «شیوه های جذب وتاثیر گذاری در فضای مجازی »

برگزاری جلسات هم اندیشی با موضوع <حقوق معنوی زوجه> در مجتمع کوثر

برگزاری نهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه

برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع «عوامل موفقیت در علم آموزی» به مناسبت هفته پِژوهش

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار برگزاری دوره تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تح...
چهار شنبه 14 آذر 1397      برگزاری دوره تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، جلالی مدیر مجتمع کوثر، از برگزاری دوره تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده با همکاری مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر با اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران، سازمان بسیج ، بانوان فرهیخته استان تهران و مرکز مدیریت حوزه های علمیه خبر داد.

وی، در تبیین هدف از برگزاری این دوره گفت: هد‌ف اساسی د‌ین اسلام، تربیت انسان‏ها و تامین سعاد‌ت بشر د‌ر تمام ابعاد‌ وجود‌ی و د‌ر تمام مراحل زند‌گی است. خد‌اوند‌ متعال برای تربیت افراد‌ بشر، کانون پر مهر خانواد‌ه را بهترین محیط تربیتی انسان قرار د‌اد‌ه‌ است؛ خانواده به عنوان مهم ترین کانون بشری، عنصر اساسی در تشکیل، پیش رفت و موفقیت یک جامعه و ملت است، لذا سعادت هر جامعه ای منوط به نیک بختی خانواده های آن جامعه است، بنابراین، باید هر چه بیشتر در جهت نیل به سعادتمندی آن کوشید.

وی، در ادامه افزود: کانون خانواده از ارزشمندترین و مقدس ­ترین کانو­ن­ ها است و دین مقدس اسلام اهتمام ویژه ­ای در راستای ایجاد و تحکیم این بنیان دارد، روایت ­هایی که در باب حقوق زن و شوهر بر یکدیگر وارده شده به خوبی گویای این حقیقت است که تحکیم بنیان خانواده از اهمیت بسیار زیادی برخوردار استلذا از مهم ترین اهداف برگزاری این دوره ، تربیت کارشناسان دینی در زمینه تحکیم خانواده می باشد.

خدیجه جلالی، اظهار داشت: این دوره در قالب 100 ساعت آموزشی پژوهشی برنامه ریزی شده است که در ترم اول 10 جلسه آموزشی با حضور اساتید فاضل و کارشناسان خانواده در موضوعات روانشناسی، جامعه شناسی و فقهی برگزار خواهد شد.

وی، از مهم ترین شرایط پذیرفته شدگان در این دوره را دارا بودن مدرک سطح 2 حوزه های علمیه یا رشته های همسو ، دارای سابقه تبلیغی در زمینه خانواده ، توانمندی پژوهشی بیان کرد.

مدیر مجتمع کوثر، در پایان تأکید کرد: به شرکت کنندگان در دوره گواهی پایان دوره اعطا خواهد شد.

چهار شنبه 14 آذر 1397 - 15:59:23

امروز:  دوشنبه 26 آذر 1397