گفتمان حوزوی با موضوع <وحدت حوزه و دانشگاه، مسأله چیست؟ » در مجتمع کوثر

برگزاری جشن میلاد امام حسن عسگری (ع) در مجتمع کوثر

دومین جلسه دوره تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده با موضوع «شیوه های جذب وتاثیر گذاری در فضای مجازی »

برگزاری جلسات هم اندیشی با موضوع <حقوق معنوی زوجه> در مجتمع کوثر

برگزاری نهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه

برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع «عوامل موفقیت در علم آموزی» به مناسبت هفته پِژوهش

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار حجت الاسلام نوری زاده گفت: اندک خیرخواهی در مسیر ک...
چهار شنبه 14 آذر 1397     حجت الاسلام نوری زاده گفت: اندک خیرخواهی در مسیر کمال و بالندگی انسان به شما کمک می کند

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر،  هشتمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران، طی روز سه شنبه 13 آذر ماه جاری برگزار شد.

حجت السالام نوری زاده، با بیان نامه 31 نهج البلاغه و مواعظ حضرت امیر علیه السلام به فرزندشان پرداخت و گفت: فرزندم از خداوند درخواست خیر داشته باش و در توضیح این مطلب به ذکر مصادیق از سیره و زندگانی ائمه معصومین علیهم السلام و سایر بزرگان اشاره کرد.

وی، در ادامه افزود: اندک خیرخواهی در مسیر کمال و بالندگی انسان به شما کمک می کند و خیر خواستن و بخشش اراده الهی است.

حجت الاسلام  نوری زاده با ذکر شیوه های خیر خواهی، دعاهای وارده از ائمه معصومین علیهم السلام را بهترین شیوه درخواست خیر بیان کرد.

وی، در پایان با استناد به حدیثی از امام صادق علیه السلام به ذکر مطالبی در مورد استخاره و روش استخاره  اشاره کرد و با ذکر شیوه های تربیتی فرزندان، به شیوه نامه نگاری و تأثیر گذاری آن در مسیر تربیتی بالاخص تربیت دینی پرداخت.

چهار شنبه 14 آذر 1397 - 09:04:43

امروز:  دوشنبه 26 آذر 1397