برگزاری هشتمین جلسه دوره تربیت مربی خانواده با موضوع "خانواده و فضای مجازی" در مجتمع کوثر

برگزاری جشن میلاد منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) در مجتمع کوثر

هفدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

هفدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه در مجتمع کوثر

برگزاری دوره آموزش تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده با موضوع <رفتار و اعمال تخریب‌گر در تربیت کودک> در مجتمع کوثر

شانزدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم

تصویر مرتبط

خانه اخبار حجت الاسلام نوری زاده گفت: اندک خیرخواهی در مسیر ک...
چهار شنبه 14 آذر 1397     حجت الاسلام نوری زاده گفت: اندک خیرخواهی در مسیر کمال و بالندگی انسان به شما کمک می کند

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر،  هشتمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران، طی روز سه شنبه 13 آذر ماه جاری برگزار شد.

حجت السالام نوری زاده، با بیان نامه 31 نهج البلاغه و مواعظ حضرت امیر علیه السلام به فرزندشان پرداخت و گفت: فرزندم از خداوند درخواست خیر داشته باش و در توضیح این مطلب به ذکر مصادیق از سیره و زندگانی ائمه معصومین علیهم السلام و سایر بزرگان اشاره کرد.

وی، در ادامه افزود: اندک خیرخواهی در مسیر کمال و بالندگی انسان به شما کمک می کند و خیر خواستن و بخشش اراده الهی است.

حجت الاسلام  نوری زاده با ذکر شیوه های خیر خواهی، دعاهای وارده از ائمه معصومین علیهم السلام را بهترین شیوه درخواست خیر بیان کرد.

وی، در پایان با استناد به حدیثی از امام صادق علیه السلام به ذکر مطالبی در مورد استخاره و روش استخاره  اشاره کرد و با ذکر شیوه های تربیتی فرزندان، به شیوه نامه نگاری و تأثیر گذاری آن در مسیر تربیتی بالاخص تربیت دینی پرداخت.

چهار شنبه 14 آذر 1397 - 09:04:43

امروز:  دوشنبه 2 ارديبهشت 1398