گفتمان حوزوی با موضوع <وحدت حوزه و دانشگاه، مسأله چیست؟ » در مجتمع کوثر

برگزاری جشن میلاد امام حسن عسگری (ع) در مجتمع کوثر

دومین جلسه دوره تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده با موضوع «شیوه های جذب وتاثیر گذاری در فضای مجازی »

برگزاری جلسات هم اندیشی با موضوع <حقوق معنوی زوجه> در مجتمع کوثر

برگزاری نهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه

برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع «عوامل موفقیت در علم آموزی» به مناسبت هفته پِژوهش

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار دیدار نمایندگان دفتر مقام معظم رهبری(دامت برکاته...
دوشنبه 12 آذر 1397     دیدار نمایندگان دفتر مقام معظم رهبری(دامت برکاته) با اساتید و کارکنان مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، جلسه دیدار نمایندگان مقام معظم رهبری(دامت برکاته) با حضور حجت الاسلام نوری زاده مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران و مؤسس مجتمع کوثر،  اساتید و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر دوشنبه 12 آذر ماه جاری برگزار شد.

در این جلسه که با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد خدیجه  جلالی،مدیر مجتمع کوثر به ارائه گزارشی از روند آموزشی، فرهنگی تبلیغی و پژوهشی و همچنین گزارشی از وضعیت فارغ التحصیلان و اساتید مجتمع پرداخت.

حجت الاسلام خاتمی، نماینده مقام معظم رهبری در امور اساتید، پس از خیر مقدم و تبریک اعیاد گذشته گفت: خدا را شاکریم که در این ایام پر خیر و برکت از امور اساتیددفتر مقام معظم رهبری(دامت برکاته) در جمع اساتید بزرگوار هستیم و همچنین تقدیر و تشکر می نماییم از اساتیدی که دعوت دفتر مقام معظم رهبری را اجابت کردند

وی، در ادامه با اشاره به حدیثی از امام باقر(ع) از جلد 1 بحار الانوار صفحه 202  افزود: نزد هر عالمی نشست و برخاست مکنید مگر عالمی که شما را از 5 چیز به سوی چیز دعوت کند اول: از شک به یقین ، دوم از ریا به اخلاص ، سوم از کبر به تواضع ، چهارم از عداوت به سوی خیر خواهی و پنجم ازمیل به دنیا وبه سوی زهد دعوت کند.

حجت الاسلام مرانی، نماینده دیگر دفترمقام معظم رهبری  ؛ پس ازتبریک میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق(ع) و همچنین سالروز ورودحضرت معصومه(س)و خیر مقدم به اساتید حاضر، اظهار داشت: مهمترین هدف از برگزاری این جلسه ابلاغ سلام و خدا قوت مقام معظم رهبری(دامت برکاته)و تکریم اساتید و همچنین تقدیم هدایایی از باب تبرک و تیمن از طرف ایشان است.

وی، خاطر نشان کرد: این طرح چندین سال است که با عنایت مقام معظم رهبری(دامت برکاته)انجام می شود از جمله همین جلسات دیدار با اساتید بزرگوار و همچنین طرح سرکشی به معمرین و اساتیدپیشکسوت وازکارافتاده و بیماران خاص که مایه دلگرمی و قوت قلب برای ایشان است،می باشد.

حجت الاسلام مرانی، تصریح کرد: دربرگه هایی که توزیع شده اساتید می توانند پیشنهادات و نظرات خود را مکتوب کنند در نهایت برگه ها جمع آوری شده و به حضور مقام معظم رهبری(دامت برکاته) ارائه خواهد شد.

وی، یاد آور شد: انشاءالله خروجی این موسسه پر خیر و برکت تربیت بندگان خوب خدا باشد که همچون شهید حججی، برای خدا جان دهند و یا مادرانی که به "ما رایت الا جمیلا"حضرت زینب (س)برسند و موجبات رضایت حضرت ولی عصر(عج)را فراهم کنندو امیداواریم بزودی این انقلاب متصل به انقلاب حضرت مهدی(عج) شود.

در پایان هدایایی از سوی امور اساتید دفتر مقام معظم رهبری(دامت برکاته)به اساتید و کارکنان مجتمع کوثر اهداء شد.

دوشنبه 12 آذر 1397 - 13:29:15

امروز:  دوشنبه 26 آذر 1397