گفتمان حوزوی با موضوع <وحدت حوزه و دانشگاه، مسأله چیست؟ » در مجتمع کوثر

برگزاری جشن میلاد امام حسن عسگری (ع) در مجتمع کوثر

دومین جلسه دوره تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده با موضوع «شیوه های جذب وتاثیر گذاری در فضای مجازی »

برگزاری جلسات هم اندیشی با موضوع <حقوق معنوی زوجه> در مجتمع کوثر

برگزاری نهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه

برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع «عوامل موفقیت در علم آموزی» به مناسبت هفته پِژوهش

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار برگزاری هفتمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی تحکیم خا...
یکشنبه 11 آذر 1397     برگزاری هفتمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی تحکیم خانواده در مجتمع کوثر
به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، هفتمین  جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی به مبحث خانواده با حضور دکتر بهزادپور طی روز چهارشنبه  7 آذر ماه جاری  برگزار شد.

سیمین دخت بهزادپور، گفت: نقش زن در ازدیاد نسل وکیفیت پرورش نسل مطرح شد،باتوجه به این متن (فی الاصلاب الشامخه والارحام المطهره) در زیارت نامه ها وگفته معصومین می خوانیم که نه تنها باید پدران پاک باشند بلکه زنان نیزدر به وجود امدن این معصومین  باید پاک باشند .

وی، ادامه داد: از ویژگی هایی که به زن داده شده ،حجاب است، پاکی زن باید در ظاهر وی تجلی کند و اولین موردی که از زن مسلمان ذکر می شود حجاب او است ومی توان به پاکی حضرت مریم و حضرت زهرا (سلام الله) اشاره کرد .

وی، در ادامه افزود: مودت مادر تاثیر بسیاری در تربیت فرزند دارد،مودت به  محبت عملی که در ما به وجود می اید تا رضایت طرف مقابل را جلب کنیم می گویند ، چه بسا که پیغمبر اجر خود را مودت بر اهل بیتش قرار داد ،خدای متعال نیز احسان به پدر ومادر را کنار اطاعت خویش قرار داده است.

بهزادپور، تصریح کرد: زوجیت به معنای قرین است وهمانند دو چشم ودو گوش عمل می کند،با زوجیت انسان تکامل می یابد، زوجیت به معنای قرین است وهمانند دو جشم ودو گوش عمل می کند،با زوجیت انسان تکامل می یابد.

وی، در پایان خاطر نشان کرد: اهل بیت الگوی بسیار مهمی در ایجاد مودت ورحمت وپاکی نسل می باشند .

یکشنبه 11 آذر 1397 - 16:42:16

امروز:  دوشنبه 26 آذر 1397