آغاز پذیرش سطح 2 در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در تجمع به منظور حفظ حجاب و عفاف

برگزاری ائین افتتاحیه مرکز نیکوکاری نسیم کوثر

برگزاری جلسه شورای اساتید در مجتمع کوثر

دفاع پایان نامه با موضوع «نقد و بررسی حقیقی یا نمادین بودن داستان های قرآن از منظر آیات و روایات» در مجتمع کوثر

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

نتیجه تصویری برای عید غدیر متحرک

خانه اخبار برگزاری هفتمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی تحکیم خا...
یکشنبه 11 آذر 1397     برگزاری هفتمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی تحکیم خانواده در مجتمع کوثر
به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، هفتمین  جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی به مبحث خانواده با حضور دکتر بهزادپور طی روز چهارشنبه  7 آذر ماه جاری  برگزار شد.

سیمین دخت بهزادپور، گفت: نقش زن در ازدیاد نسل وکیفیت پرورش نسل مطرح شد،باتوجه به این متن (فی الاصلاب الشامخه والارحام المطهره) در زیارت نامه ها وگفته معصومین می خوانیم که نه تنها باید پدران پاک باشند بلکه زنان نیزدر به وجود امدن این معصومین  باید پاک باشند .

وی، ادامه داد: از ویژگی هایی که به زن داده شده ،حجاب است، پاکی زن باید در ظاهر وی تجلی کند و اولین موردی که از زن مسلمان ذکر می شود حجاب او است ومی توان به پاکی حضرت مریم و حضرت زهرا (سلام الله) اشاره کرد .

وی، در ادامه افزود: مودت مادر تاثیر بسیاری در تربیت فرزند دارد،مودت به  محبت عملی که در ما به وجود می اید تا رضایت طرف مقابل را جلب کنیم می گویند ، چه بسا که پیغمبر اجر خود را مودت بر اهل بیتش قرار داد ،خدای متعال نیز احسان به پدر ومادر را کنار اطاعت خویش قرار داده است.

بهزادپور، تصریح کرد: زوجیت به معنای قرین است وهمانند دو چشم ودو گوش عمل می کند،با زوجیت انسان تکامل می یابد، زوجیت به معنای قرین است وهمانند دو جشم ودو گوش عمل می کند،با زوجیت انسان تکامل می یابد.

وی، در پایان خاطر نشان کرد: اهل بیت الگوی بسیار مهمی در ایجاد مودت ورحمت وپاکی نسل می باشند .

یکشنبه 11 آذر 1397 - 16:42:16

امروز:  دوشنبه 28 مرداد 1398