برگزاری دومین جلسه حلقه صالحین با حضور طلاب بسیجی مجتمع کوثر

حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران در ویژه برنامه عزاداری دهه آخر ماه صفر در مجتمع کوثر

برگزاری ویژه برنامه دهه آخر ماه صفر با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران

برگزاری پنجمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران

حضور مدیران، اساتید، طلاب و کارکنان مجتمع کوثر در راهپیمایی عظیم 13 آبان

برگزاری مراسم عزاداری دهه آخر ماه صفر

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار چهارمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی به م...
شنبه 5 آبان 1397     چهارمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی به مبحث خانواده

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، چهارمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی به مبحث خانواده طی روز چهارشنبه 2 آبان ماه در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

سیمین دخت بهزادپور، کارشناس خانواده و استاد حوزه و دانشگاه، در ادامه مباحث جلسه گذشته به بیان مفهوم خانواده پرداخت وبیان داشت: خانواده ، فراموش خانه است یعنی تمام مشکلات را بیرون بگذارد تا در خانه آرامش وجود داشته باشد ،پس زوجین در بیرون از خانه به دنبال آرامش می گردند، از آثار ازدواج روح خود پرستی از بین می رود و روح خود پرستی در ((ما)) تعدیل می یابد.

وی، اثرات ازدواج از نظر شهید مطهری را شامل: بالاترین بلا برای انسان خود پرستی است و هیچ چیزی همچون ازدواج روحیه خود پرستی را از بین نمی برد.  ، انضباط اخلاقی و تعادل جسمی با ازدواج بوجود میاید چون باعث نشاط روحی می شود .وجسم باید مثل روح به تعادل برسد، توانمندی عملی در مقابله با گناه بوجود می اید پس با ازدواج می تواند به گناهان پاسخ ندهد، تکامل روحی بوجود می اید چون با کمک یک روح دیگر ،روح انسان کامل تر می شود.اگر کسی با کسی همراه شود؛  بیان کرد.

بهزادپور، در ادامه خاطر نشان کرد: به هنگام نا امیدی ،همدلی و همراهی همراه دیگر انسان توان روحی برای مقابله با سختی ها را می یابد؛ خانواده برکات زیادی دارد به اندازه ای که در خانواده های علمای بزرگ دین همچون با نو مجتهده امین می بینیم .

بهزادپور، یاد آور شد: از اصلی ترین اصول همان ایمان است که مهمترین و سر منشاترین اصل است.

وی، طبیعت انسان ها را میل به جاودانگی دانست در حالی که می دانند می میرند. وداشتن فرزند پاسخی است به میل جاودانگی و تربیت ؛ فرزند باید به گونه ای باشد که تجلی صفات رب در ان فرزند بوجود اید.

بهزاد پور، تصریح کرد:  طیب الولاه یعنی پاکی ولادت :سلام علی یوم ولدت و یوم یموت و یوما یبعث حیا-این سلام در مورد حضرت یحیی است، ودر مورد حضرت عیسی دارید (بر بوالدتی))  -یعنی حضرت عیسی نیکوکار است به خاطر مادرش.

وی، در پایان نقش مادر را در فرزند قبل از تولد بسیار مهم بیان کرد.

شنبه 5 آبان 1397 - 12:58:08

امروز:  دوشنبه 21 آبان 1397