برگزاری دومین جلسه حلقه صالحین با حضور طلاب بسیجی مجتمع کوثر

حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران در ویژه برنامه عزاداری دهه آخر ماه صفر در مجتمع کوثر

برگزاری ویژه برنامه دهه آخر ماه صفر با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران

برگزاری پنجمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران

حضور مدیران، اساتید، طلاب و کارکنان مجتمع کوثر در راهپیمایی عظیم 13 آبان

برگزاری مراسم عزاداری دهه آخر ماه صفر

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار برگزاری چهارمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق د...
سه شنبه 1 آبان 1397     برگزاری چهارمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، چهارمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهرانطی روز سه شنبه 1 آبان ماه جاری  برگزار شد.

حجت الاسلام نوری زاده گفت: نامه 31 نهج البلاغه یک منشور بزرگ تربیتی است که به ابعاد مختلف تربیتی اخلاقی اشاره کرده است.

وی، در ادامه افزود: در دین تفقه داشته باش فقه به معنی فهم عمیق است در حوزه دین است و در قرآن وروایات به مسلمان ها امر به تفقه در دین شده است و چنین استنباط می شود که مسلمین باید اسلام را عمیقاً بشناسد و نسبت به مسائل دینی عمیق تفکر کنند، وتفقه نه فقط در حوزه احکام بلکه تمام شون اقتصادی ،اجتماعی ،... را در بر می گیرد هرچند معنای خاص این کلمه در مورد احکام به کار می رود.

نوری زاده، خاطر نشان کرد: مهمترین نکته  در تفقه این است که اگر فقیه بخواهد در دین تفقه بیابد ،نباید فقط فهم عمیق در حوزه دین داشته باشد بلکه باید برای تفقه دین باید به معنای اعم کلمه یعنی در همه مسائلی که مربوط به دین می شود، تفقه داشته باشد و منظور امام این نوع از تفقه می باشد که امر فرموده اند.

وی، در ادامه به سخنی از امام علیه السلام اشاره کرد که: مقابله کن به مقابله با سختی ها با مقاومت کردن در سنگر حق ، صبر به معنای حبس ابد است یعنی حبس نفس از تشویق خاطر، از جزع و فزع کردن یعنی انسان نفسش را محکم نگاه دارد از بی تابی کرده .

نوری زاده، صبر را در 3 نوع  بیان کرد که شامل: صبر بر طاعت، صبر بر معصیت ، صبر بر مصیبت وامام بر فرزندش توصیه می کند که نفست را عادت بده به صبر در مقابل مصیبت ها ومشکلات .اگر عادت به صبر کند دیگر نمی شکند و همچنان که ایمان ، صبر انسان را بالا می برد بر ایمان هم تا ثیر دارد ؛ معنای لا اکراه فی الدین این نیست که ما در دین هیچ اجباری نداریم بلکه به این معناست که این قدر مسیر هدایت به قدری روشن است که دیگر نیازی به اجبار نیست، در مسائل اخلاقی هم تحمل به نفس کردن یکی از راهای تربیتی است مثلا کسی که صبور نیست ،یکی از راههای ان تمرین است، یعنی تمرین کند که عصبانی نشود.و تمرین صبر همان جمله امیر المومنین است که می فرماید :نفس را به مقابله با سختی

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران، یکی از بر جستگی  های اهل ایمان این است که در مکروهات نا ملایمات صبور هستند بیان کرد.

در پایان حجت الاسلام نوری زاده مواردی را در مورد زائرین اربعین حسینی علیه السلام بیان کردند.

سه شنبه 1 آبان 1397 - 17:30:54

امروز:  دوشنبه 21 آبان 1397