برگزاری مراسم گرامی داشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

حضور خانم زکزاکی (دختر علامه شیخ زکزاکی ) همزمان میلاد حضرت زینب (س) در کوثر

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی روز نهم دی ماه

دفاع پایان نامه با موضوع " ارائه نظام مطالعاتی نوین در خصوص معاد در بررسی دیدگاه کلامی امامیه " در مجتمع کوثر

مراسم رونمایی از نشریه علمی تخصصی" پژوهشنامه مطالعات میان‌رشته‌ای تفسیر و کلام کوثر"

با قلبی متالّم و آکنده از درد و چشمی اشکبار شهادت  جانگداز  بزرگ مرد  جنگهای درون مرزی و برون مرزی تاریخ جنگی ایران سردار رشید و جان به کف اسلام
       سردار قاسم سلیمانی
 را خدمت امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف و ولی برحقّش امام خامنه ای حفظه الله و امّت اسلامی  تسلیت عرض می نمایم

خانه اخبار برگزاری دومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیست...
چهار شنبه 18 مهر 1397     برگزاری دومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، دومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده طی روز چهارشنبه ۱۸ مهر جای  برگزار شد.

سیمین دخت بهزادپور، استاد حوزه و دانشگاه در مباحث زنان، گفت: در خانواده نباید قوامیت مرد از بین برود حتی در خانواده هایی که طلاق رخ داده یا همسر اول از بین رفته و زن دوم در خانواده آمده است.

وی، در ادامه افزود: آیات قرآن کریم مسائل والایی را راجع به زن مطرح می‌کند و حتی روایات عجیبی راجع به زن وجود دارد برای مثال حدیث نبوی (وسائل شیعه، ج ۲، ۱۳۴) من در دنیای شما سه چیز را دوست دارم و یکی از آن سه چیز زن است، توجه به روایت نشان می دهد که پیامبر دوست داشتن زن را کنار دوست داشتن نماز می‌گوید.

بهزادپور، به بیان و تبیین وجود اهمیت انوثیت در سه چیز حرمت فطری، مظهریت، حرمت رحم و محرمیت پرداخت.

چهار شنبه 18 مهر 1397 - 15:40:07

امروز:  یکشنبه 29 دي 1398