برگزاری سومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی به مبحث خانواده در مجتمع کوثر

برگزاری اردوی زیارتی قم و جمکران ویژه طلاب مجتمع کوثر

برگزاری سومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی در مجتمع کوثر

برگزاری نشست تحلیل مباحث سیاسی ایران در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری دومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

برگزاری جلسه نمایندگان در مجتمع کوثر

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

نتیجه تصویری برای شهادت امام حسن

خانه اخبار برگزاری دومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیست...
چهار شنبه 18 مهر 1397     برگزاری دومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، دومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده طی روز چهارشنبه ۱۸ مهر جای  برگزار شد.

سیمین دخت بهزادپور، استاد حوزه و دانشگاه در مباحث زنان، گفت: در خانواده نباید قوامیت مرد از بین برود حتی در خانواده هایی که طلاق رخ داده یا همسر اول از بین رفته و زن دوم در خانواده آمده است.

وی، در ادامه افزود: آیات قرآن کریم مسائل والایی را راجع به زن مطرح می‌کند و حتی روایات عجیبی راجع به زن وجود دارد برای مثال حدیث نبوی (وسائل شیعه، ج ۲، ۱۳۴) من در دنیای شما سه چیز را دوست دارم و یکی از آن سه چیز زن است، توجه به روایت نشان می دهد که پیامبر دوست داشتن زن را کنار دوست داشتن نماز می‌گوید.

بهزادپور، به بیان و تبیین وجود اهمیت انوثیت در سه چیز حرمت فطری، مظهریت، حرمت رحم و محرمیت پرداخت.

چهار شنبه 18 مهر 1397 - 15:40:07

امروز:  شنبه 28 مهر 1397