برگزاری ضیافت افطاری با حضور اساتید و طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

نتیجه تصویری برای شهادت امام علی

خانه اخبار نشست بین المللی زن مسلمان و دنیای مدرن چالش ها و ر...
پنجشنبه 12 مهر 1397     نشست بین المللی زن مسلمان و دنیای مدرن چالش ها و راهکارها در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر ، نشست علمی بین المللی با موضوع " زن مسلمان و دنیای مدرن ، چالش ها و راهکارها " طی روز چهارشنبه 11 مهر ماه جاری در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثربرگزار شد.

این نشست با حضور دکتر صفا المیرزانا، استاد دانشگاه شیکاگو ، دکتر بهزادپور استاد حوزه و دانشگاه در مباحث زنان  و اساتید و طلاب برگزار شد .

دکتر بهزادپور در ابتدای این نشست با تاکید بر مباحث زنان و نقش مؤثر ایشان در خانواده و اجتماع افزود: زنان نیمی از ذخائر عالم هستند و هر جامعه ای باید از این ذخائر استفاده کند.

وی، در ادامه تأکید کرد: اشکالاتی که در مسائل اساسی زنان وجود دارد عبارت اند از عدم شناخت زن در ابعاد روحی ، روانی و جسمی ، عدم برخورداری از حقوق خاص زنان ، مردواره کردن زنان در عصر حاضر .

در ادامه این نشست دکتر صفا المیرزانا ، استاد دانشگاه شیکاگو ، گفت: شبهاتی که در مورد زن در غرب وجود دارد شامل حقیقت خلقت زن ، بحث تعدد زوجات و راهکار قرآن در این مباحث ، بحث آیه ارث و طلاق می شود .

استاد دانشگاه شیکاگو، تصریح کرد: یکی از قوانین حقوق بشر این است که زن و مرد هیچ اختلافی ندارند و با هم مساو ی اند. قرآن نیز به این قانون معتقد است و زن و مرد را از یک نفس واحده میداند . وی ادامه داد قرآن تفکر آزادمنشانه ای نسبت به حقوق بشر دارد ولی به خاطر یک سری تفکرات افراط گرایانه ، این اندیشه به گونه ای دیگر جلوه شده است.

دکتر بهزاد پور ، با تأیید سخنان دکتر المیرزانا اظهار داشت: مقام معظم رهبری (دامة برکاته ) فرمودند 3 امر درباره زنان باید انجام شود «اثبات ظرفیت و عظمت وجودی زن ، جبران عقب مانده گی های زنان ، مقاوم سازی زن که بتواند چگونه در جهان عمل کند».

دکتر صفا المیرزانا ، استاد دانشگاه شیکاگو یاد‌آور شد : متاسفانه دنیا ، عربستان سعودی را به عنوان یک کشور مسلمان می بینند و از اسلام تصویری را دارند که در عربستان سعودی وجود دارد. و از کشور های دیگر اسلامی همچون ایران که دیدگاهی متفاوت راجع به اسلام دارند اطلاعی ندارند.

وی، افزود، غرب اسلام را خوب درک نکرده و این وظیفه ی ما است که با صدای رسا بگوییم ما به عنوان زن مسلمان از اسلام ، ظلمی نمیبینیم.

در پایان این نشست علمی ،  لوح سپاس و هدیه ای به رسم یادبود به دکتر صفا المیرزانا اهدا شد.

پنجشنبه 12 مهر 1397 - 13:53:12

امروز:  یکشنبه 5 خرداد 1398