برگزاری جلسه فصلی هیإت امناء مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در اجتماع بزرگ گرامی داشت روز 9 دی ماه

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تفسیر و علوم قرآن

برگزاری دهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه در مجتمع کوثر

خانم دکتر بیات ریزی گفت: زندگی همانند جعبه مداد رنگی که انسان ها با انتخاب هایشان به آن رنگ می دهند

برگزاری مراسم افتتاحیه پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار مراسم وداع با شهدای گمنام با حضور مدیر کل تبلیغات ...
سه شنبه 10 مهر 1397     مراسم وداع با شهدای گمنام با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عموم مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، مراسم وداع با شهید گمنام با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران طی روز سه شنبه 10 مهر ماه جاری  برگزار شد.

حجت الاسلام نوری زاده، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران، گفت: اگر در هر عبادتی تعبیر قربت الی الله را به کار می بریم برای آن است که می خواهیم از همه چیز جدا شده و به ذات اقدس الهی متصل شویم.

وی، اشاره کرد: کسی که جهاد در راه خدا را بر می گزیند مراحل صدق و محبت به خدا را انجام داده و در نهایت رضایت خدای تبارک و تعالی را بر دیگران ترجیح داده است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران، تصریح کرد: سخت ترین و کوتاه ترین راه برای رسیدن به خداوند گذشتن از مال و فرزند است و شهدا کسانی هستند که در رکاب حضرت امام حسین (ع) بدون اینکه حضرت را دیده باشند گام برداشته اند.

نوری زاده، در ادامه با بیان مقام والای شهید در پیشگاه خداوند به استناد روایتی از حضرت رسول (ص ) 6 خصلت برای شهید بر شمردو در ادامه به تبیین معنای حیات طیبه پرداخت و افزود: حیات طیبه یعنی حیاتی که مورد پسند قرآن بوده و در آن مرگ راه ندارد و کسانی که در مسیر ایمان و تقوا حرکت می کنند، به چنین مقامی خواهند رسید.

مدیر کل تبلیغات اسلامی در پایان به معنای شهادت عام و خاص پرداخت و روایتی در این خصوص را بیان کرد.

در ادامه این مراسم، رمضانی جانباز و روایتگر دفاع مقدس ، خاطراتی پیرامون شهدای هشت سال دفاع مقدس بیان کرد و مداحان به مرثیه سرایی پرداختند.

لازم به ذکر است، در پایان مراسم از زهرا رزاقی فرزند شهید مدافع حرم رزاقی تقدیر بعمل آمد.

سه شنبه 10 مهر 1397 - 15:12:10

امروز:  پنجشنبه 27 دي 1397