دفاع پایان نامه با موضوع « فرآیند آموزش معاد با تاکید برتفسیر تنزیلی »

دفاع پایان نامه با عنوان « بررسی قرآنی عملکرد پیامبر در تبدیل تهدیدهای اجتماعی سیاسی به فرصت » در مجتمع کوثر

برگزاری اولین جلسه دوره تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده

برگزاری هشتمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

برگزاری دوره تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده در مجتمع کوثر

حجت الاسلام نوری زاده گفت: اندک خیرخواهی در مسیر کمال و بالندگی انسان به شما کمک می کند

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

نتیجه تصویری برای صلوات

خانه اخبار برگزاری سومین نشست بین المللی اساتید حوزه و دانشگ...
دوشنبه 9 مهر 1397     برگزاری سومین نشست بین المللی اساتید حوزه و دانشگاه در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، جلالی، مدیر مجتمع کوثر، از سومین نشست بین المللی  مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر در روز چهارشنبه 11 مهر سال جاری خبر داد.

وی، در ادامه افزود: این نشست با حضور دکتر شفا المیرزانا استاد دانشگاه شیکاگو آمریکا، و اساتید و مسئولین مجتمع کوثر با موضوع  زن مسلمان و دنیای مدرن (چالش ها و راهکارها) برگزار می شود.

مدیر مجتمع کوثرهدف از برگزاری این نشست های علمی، تبادل نظر بین اساتید حوزه و دانشگاه های جهان در موضوع زنان و بررسی چالش ها و مسائل خانواده بویژه در حوزه زنان ، بیان  دیدگاه اندیشمندان مسلمان به ویژه  طرح مبانی تشیع و پاسخگویی به سؤالات در این حوزه و بیان راه کارها بیان کرد.

وی، خاطر نشان کرد: برگزاری چنین نشست هایی زمینه و بستر مناسبی برای ایجاد انگیزه پژوهش های بنیادی در حوزه کلامی، مطالعات اسلامی و حتی بعضاً مباحث سیاسی برای طلاب می باشد.

دوشنبه 9 مهر 1397 - 17:26:05

امروز:  سه شنبه 20 آذر 1397