برگزاری سومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی به مبحث خانواده در مجتمع کوثر

برگزاری اردوی زیارتی قم و جمکران ویژه طلاب مجتمع کوثر

برگزاری سومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی در مجتمع کوثر

برگزاری نشست تحلیل مباحث سیاسی ایران در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری دومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

برگزاری جلسه نمایندگان در مجتمع کوثر

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

نتیجه تصویری برای شهادت امام حسن

خانه اخبار برگزاری سومین نشست بین المللی اساتید حوزه و دانشگ...
دوشنبه 9 مهر 1397     برگزاری سومین نشست بین المللی اساتید حوزه و دانشگاه در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، جلالی، مدیر مجتمع کوثر، از سومین نشست بین المللی  مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر در روز چهارشنبه 11 مهر سال جاری خبر داد.

وی، در ادامه افزود: این نشست با حضور دکتر شفا المیرزانا استاد دانشگاه شیکاگو آمریکا، و اساتید و مسئولین مجتمع کوثر با موضوع  زن مسلمان و دنیای مدرن (چالش ها و راهکارها) برگزار می شود.

مدیر مجتمع کوثرهدف از برگزاری این نشست های علمی، تبادل نظر بین اساتید حوزه و دانشگاه های جهان در موضوع زنان و بررسی چالش ها و مسائل خانواده بویژه در حوزه زنان ، بیان  دیدگاه اندیشمندان مسلمان به ویژه  طرح مبانی تشیع و پاسخگویی به سؤالات در این حوزه و بیان راه کارها بیان کرد.

وی، خاطر نشان کرد: برگزاری چنین نشست هایی زمینه و بستر مناسبی برای ایجاد انگیزه پژوهش های بنیادی در حوزه کلامی، مطالعات اسلامی و حتی بعضاً مباحث سیاسی برای طلاب می باشد.

دوشنبه 9 مهر 1397 - 17:26:05

امروز:  شنبه 28 مهر 1397