برگزاری سومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی به مبحث خانواده در مجتمع کوثر

برگزاری اردوی زیارتی قم و جمکران ویژه طلاب مجتمع کوثر

برگزاری سومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی در مجتمع کوثر

برگزاری نشست تحلیل مباحث سیاسی ایران در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری دومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

برگزاری جلسه نمایندگان در مجتمع کوثر

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

نتیجه تصویری برای شهادت امام حسن

خانه اخبار اولین جلسه دوره آموزش تخصصی نگرش سیستمی به مبحث خ...
چهار شنبه 4 مهر 1397     اولین جلسه دوره آموزش تخصصی نگرش سیستمی به مبحث خانواده

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، قربانی، اولین جلسه دوره آموزش تخصصی نگرش سیستمی به مبحث خانواده با حضور خانم بهزادپور در روز چهارشنبه 4 مهر در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

خانم بهزادپور نظریه پرداز، مشاور و محقق امور بانوان در ابتدا به اهمیت خانواده و تشکیل آن اشاره کرد و گفت: ما باید بتوانیم اعضای خانواده را هم جداگانه و مستقل عمل کنند و هم چنین ارتباط درست با هم نیز داشته باشند، در سیستم غربی جایگاه پدر را در خانواده گرفته اند و جای او را دولت گرفته است یعنی نظام خانواده نظام مستقلی نیست و اعضای خانواده طبق نظر دولت عمل می کنند.

وی، در ادامه به بیان نظر شهید مطهری (ره) پیرامون نظام خانواده پرداخت و افزود: نظام خانواده از نظر شهید مطهری، یک کانون مستقل است و اصل استراتپیک یک نظام اسلامی به شمار می آید.

بهزادپور، بخش اساسی خانواده را زن و علنی ترین حکم اسلام را بر بیان تفاوت زن و مرد بیان کرد و لحاظ شدن این حکم اسلام را در قانون نظام اجتماعی و خانوادگی لازم دانست

وی، تصریح کرد: شناخت زن و مرد و تکالیف آنان و دانستن این که خانواده دارای 3 قدرت زن، مرد و فرزندان است بسیار لازم و ضروری است .

استاد بحث خانواده، مجرد بودن را از نظر اسلام بسیار نامطلوب دانستو گفت: در نظام غرب بسیار تبلیغ در رشد زن در تنهایی بیشتر صورت می پذیرد در صورتی که در نظام اسلامی این پذیرفته نیست، بدون ازدواج ، نیمی از سرمایه وجودی خود را اصلاً دست نزده است و چطور می تواند با نیمی از سرمایه خود را به کمال برساند؟!

وی، در ادامه به توضیح قسمتی از سخنان مقام معظم رهبری (مد ظله العالی ) «زن را یک نفر نبینید او را کل خانواده ببینید» پرداخت و گفت: زیرا که زن هزاران ابزار دارد تا کاری را به مقصد برساند در حالی که مرد فقط یک ابزار دارد و فقط با بفریاد زدن به دنبال پیشبرد اهداف خود در خانواده است ولی زن با هزاران ابزار می تواند کاری را که می خواهد به انجام برساند .

بهزادپور اظهار داشت: زن ها به طور کلی نیمی از جمعیت انسان ها را تشکیل می دهند و این جمعیت بسیار مؤثر است .

وی، 2  عامل اساسی برای تضعیف مقام و منزلت زن را عدم درک ظرفیت وجودی زن و بدآموزی هایی که درباره زنان وجود دارد بیان کرد و در ادامه به توضیح این مطالب پرداخت.

چهار شنبه 4 مهر 1397 - 14:44:46

امروز:  شنبه 28 مهر 1397