برگزاری سومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی به مبحث خانواده در مجتمع کوثر

برگزاری اردوی زیارتی قم و جمکران ویژه طلاب مجتمع کوثر

برگزاری سومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی در مجتمع کوثر

برگزاری نشست تحلیل مباحث سیاسی ایران در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری دومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

برگزاری جلسه نمایندگان در مجتمع کوثر

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

نتیجه تصویری برای شهادت امام حسن

خانه اخبار مراسم وداع با شهدای گمنام سه شنبه ۱۰ مهر ماه مجتمع...
چهار شنبه 4 مهر 1397     مراسم وداع با شهدای گمنام سه شنبه ۱۰ مهر ماه مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، قربانی معاون فرهنگی کوثر، از برگزاری مراسم وداع با شهید گمنام در روز سه شنبه ۱۰ مهر ماه خبر داد.

وی، در ادامه افزود: مراسم وداع با شهیدان همزمان با فرا رسیدن هفته دفاع مقدس و ارج نهادن به مقام شامخ شهیدان هشت سال دفاع مقدس در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار خواهد شد.

این مسئول فرهنگی، در توضیح اهم فعالیت های این برنامه، تصریح کرد: این مراسم با حضور حجت‌الاسلام نوری زاده مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران و با روایت گری راویان شهداء در روز سه شنبه ۱۰ مهر از ساعت ۹ صبح در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار می‌شود.

چهار شنبه 4 مهر 1397 - 13:47:01

امروز:  جمعه 27 مهر 1397