برگزاری اردوی زیارتی قم و جمکران ویژه طلاب مجتمع کوثر

برگزاری سومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی در مجتمع کوثر

برگزاری نشست تحلیل مباحث سیاسی ایران در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری دومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

برگزاری جلسه نمایندگان در مجتمع کوثر

نشست بین المللی زن مسلمان و دنیای مدرن چالش ها و راهکارها در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

خانه اخبار برگزاری نمایشگاه کتاب به مناسبت هفته دفاع مقدس در...
سه شنبه 3 مهر 1397     برگزاری نمایشگاه کتاب به مناسبت هفته دفاع مقدس در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر ،کیاهور، معاون پژوهش کوثر،  از برگزاری نمایشگاه کتاب به مناسبت فرا رسیدن هفته دفاع مقدس از 2 مهر ماه  در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر خبر داد.

کیاهور ، افزود: در این نمایشگاه 25 عنوان کتاب با موضوع خاطرات و زندگی نامه شهدای جنگ تحمیلی و مسایل روز برای طلاب عرضه شده است .

وی، در ادامه خاطر نشان کرد: این نمایشگاه به منظور زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت وهمچنین بزرگداشت یاد و نام شهدای هشت سال دفاع مقدس در حال برگزاری است.

سه شنبه 3 مهر 1397 - 15:25:32

امروز:  سه شنبه 24 مهر 1397