برگزاری سومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی به مبحث خانواده در مجتمع کوثر

برگزاری اردوی زیارتی قم و جمکران ویژه طلاب مجتمع کوثر

برگزاری سومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی در مجتمع کوثر

برگزاری نشست تحلیل مباحث سیاسی ایران در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری دومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

برگزاری جلسه نمایندگان در مجتمع کوثر

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

نتیجه تصویری برای شهادت امام حسن

خانه اخبار اعلام اهم فعالیت‌های هفته دفاع مقدس مجتمع آموزش ...
سه شنبه 3 مهر 1397     اعلام اهم فعالیت‌های هفته دفاع مقدس مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتع آموزش علوم اسلامی کوثر، قربانی، معاون فرهنگی کوثر، از اهم فعالیت های هفته دفاع مقدس خبر داد.

وی، در ادامه افزود: هشت سال دفاع مقدس، آزمونی بزرگ برای اثبات قدرت ایمان، حقانیت و پایداری پیروز ملت ایران است. روزهای حساس و سرنوشت ساز دفاع مقدس، سرشار از حماسه آفرینی ها و سلحشوری های بهترین و دلاورترین فرزندان این امت است. و وظیفه ما در این عصر حفظ ارزش های آن دلاور مردان می باشد.

ایشان، خاطر نشان کرد: اهم فعالیت های مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر در هفته دفاع مقدس عبارت است از فضاسازی محیط ، پخش نواهای انقلابی، برگزاری نمایشگاه آثار و اقلام دفاع مقدس، برگزاری نمایشگاه کتاب دفاع مقدس ، سخنرانی مذهبی، ختم صلوات هدیه به امام و شهداء و ... می باشد.

سه شنبه 3 مهر 1397 - 15:21:16

امروز:  جمعه 27 مهر 1397