گفتمان حوزوی با موضوع <وحدت حوزه و دانشگاه، مسأله چیست؟ » در مجتمع کوثر

برگزاری جشن میلاد امام حسن عسگری (ع) در مجتمع کوثر

دومین جلسه دوره تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده با موضوع «شیوه های جذب وتاثیر گذاری در فضای مجازی »

برگزاری جلسات هم اندیشی با موضوع <حقوق معنوی زوجه> در مجتمع کوثر

برگزاری نهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه

برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع «عوامل موفقیت در علم آموزی» به مناسبت هفته پِژوهش

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار اعلام اهم فعالیت‌های هفته دفاع مقدس مجتمع آموزش ...
سه شنبه 3 مهر 1397     اعلام اهم فعالیت‌های هفته دفاع مقدس مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتع آموزش علوم اسلامی کوثر، قربانی، معاون فرهنگی کوثر، از اهم فعالیت های هفته دفاع مقدس خبر داد.

وی، در ادامه افزود: هشت سال دفاع مقدس، آزمونی بزرگ برای اثبات قدرت ایمان، حقانیت و پایداری پیروز ملت ایران است. روزهای حساس و سرنوشت ساز دفاع مقدس، سرشار از حماسه آفرینی ها و سلحشوری های بهترین و دلاورترین فرزندان این امت است. و وظیفه ما در این عصر حفظ ارزش های آن دلاور مردان می باشد.

ایشان، خاطر نشان کرد: اهم فعالیت های مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر در هفته دفاع مقدس عبارت است از فضاسازی محیط ، پخش نواهای انقلابی، برگزاری نمایشگاه آثار و اقلام دفاع مقدس، برگزاری نمایشگاه کتاب دفاع مقدس ، سخنرانی مذهبی، ختم صلوات هدیه به امام و شهداء و ... می باشد.

سه شنبه 3 مهر 1397 - 15:21:16

امروز:  چهار شنبه 28 آذر 1397