گفتمان حوزوی با موضوع <وحدت حوزه و دانشگاه، مسأله چیست؟ » در مجتمع کوثر

برگزاری جشن میلاد امام حسن عسگری (ع) در مجتمع کوثر

دومین جلسه دوره تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده با موضوع «شیوه های جذب وتاثیر گذاری در فضای مجازی »

برگزاری جلسات هم اندیشی با موضوع <حقوق معنوی زوجه> در مجتمع کوثر

برگزاری نهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه

برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع «عوامل موفقیت در علم آموزی» به مناسبت هفته پِژوهش

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار دفاع پایان نامه با عنوان " شیوه های مهرورزی در خان...
سه شنبه 27 شهريور 1397     دفاع پایان نامه با عنوان " شیوه های مهرورزی در خانواده از نظر اسلام"

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، جلسه دفاع از پایان نامه  یکی از  طلاب سطح 3 دوشنبه 26 شهریور ماه در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

کیاهور، معاون پژوهش کوثر، گفت: پایان نامه ملیحه برادران نجار از طلاب سطح 3 گرایش تفسیر وعلوم قرآنی با عنوان " شیوه های مهرورزی در خانواده از نظر اسلام" با راهنمایی حجه الاسلام دکتر سید ابراهیم حسینی وداوری حجه الاسلام دکتر رحیم آقاعلی موفق به کسب رتبه عالی ونمره19.50 گردید.

وی، در توضیح چکیده این پایان نامه افزود: يكي از مهمترين مشكلات و آسيبهاي اجتماعي در جامعه مدرن امروزي اختلافات ميان خانواده ها و فاصله عاطفي ميان اعضاي خانواده است كه منجر به طلاق حقوقی ویا طلاق عاطفي مي شود كه يكي از عوامل و ريشه هاي آن عدم مهرورزي و فضاي صميمي و محبت آميز ميان اعضاي خانواده است. در اين خانواده؛ هر چند كه اعضاء خانواده در كنار هم هستند، وليكن قلبهايشان از هم دور است و فضاي خانه خالي از مهر و وفاست و شكاف عاطفي ميان آنها حكم فرماست. آن هااز احوال و مسايل يكديگر بي خبرند و اين امر موجب اختلاف ميان اعضاء و سستي بنياد خانواده مي شود.

ایشان، خاطر نشان کرد:  فقدان محبت و مهرورزي تأثيرات سوء و ضايعات دردناكي در روح و جسم افراد بجاي مي گذارد كه روابط افراد را با ديگران تحت تأثير خود قرار مي دهد. فردي كه محبت و مهرورزي از او دريغ شده شخصيتش آسيب ديده و سركوب مي شود، عقده حقارت در او ايجاد مي شود. حسود و كينه توز و منزوي بار مي آيد و گوشه گيري را بر مي گزيند. بنيان خانواده سست و متزلزل شده و مانع رشد و تعالي عاطفي كه در گرو تربيت صحيح ديني است خواهد شد و زمينه بسياري از انحرافات از خانه و خانواده آغاز و در جامعه گسترش مي يابد كه در نهايت جامعه اي ناسالم را به همراه مي آورد.

معاون پژوهش کوثر، تصریح کرد: لذا با شناخت و نحوه بكارگيري روابط عاطفي صحيح ميان افراد خانواده از اين تنشها و تشويشها جلوگيري كرده و از فراگيري اين معضل اجتماعي فاصله گرفته تا به حفظ و استحكام بنيان خانواده نايل گرديم و از جامعه اي سالم و سعادتمند برخوردار شويم.

سه شنبه 27 شهريور 1397 - 11:58:27

امروز:  چهار شنبه 28 آذر 1397