برگزاری ضیافت افطاری با حضور اساتید و طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

نتیجه تصویری برای شهادت امام علی

خانه اخبار دفاع پایان نامه با عنوان " شیوه های مهرورزی در خان...
سه شنبه 27 شهريور 1397     دفاع پایان نامه با عنوان " شیوه های مهرورزی در خانواده از نظر اسلام"

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، جلسه دفاع از پایان نامه  یکی از  طلاب سطح 3 دوشنبه 26 شهریور ماه در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

کیاهور، معاون پژوهش کوثر، گفت: پایان نامه ملیحه برادران نجار از طلاب سطح 3 گرایش تفسیر وعلوم قرآنی با عنوان " شیوه های مهرورزی در خانواده از نظر اسلام" با راهنمایی حجه الاسلام دکتر سید ابراهیم حسینی وداوری حجه الاسلام دکتر رحیم آقاعلی موفق به کسب رتبه عالی ونمره19.50 گردید.

وی، در توضیح چکیده این پایان نامه افزود: يكي از مهمترين مشكلات و آسيبهاي اجتماعي در جامعه مدرن امروزي اختلافات ميان خانواده ها و فاصله عاطفي ميان اعضاي خانواده است كه منجر به طلاق حقوقی ویا طلاق عاطفي مي شود كه يكي از عوامل و ريشه هاي آن عدم مهرورزي و فضاي صميمي و محبت آميز ميان اعضاي خانواده است. در اين خانواده؛ هر چند كه اعضاء خانواده در كنار هم هستند، وليكن قلبهايشان از هم دور است و فضاي خانه خالي از مهر و وفاست و شكاف عاطفي ميان آنها حكم فرماست. آن هااز احوال و مسايل يكديگر بي خبرند و اين امر موجب اختلاف ميان اعضاء و سستي بنياد خانواده مي شود.

ایشان، خاطر نشان کرد:  فقدان محبت و مهرورزي تأثيرات سوء و ضايعات دردناكي در روح و جسم افراد بجاي مي گذارد كه روابط افراد را با ديگران تحت تأثير خود قرار مي دهد. فردي كه محبت و مهرورزي از او دريغ شده شخصيتش آسيب ديده و سركوب مي شود، عقده حقارت در او ايجاد مي شود. حسود و كينه توز و منزوي بار مي آيد و گوشه گيري را بر مي گزيند. بنيان خانواده سست و متزلزل شده و مانع رشد و تعالي عاطفي كه در گرو تربيت صحيح ديني است خواهد شد و زمينه بسياري از انحرافات از خانه و خانواده آغاز و در جامعه گسترش مي يابد كه در نهايت جامعه اي ناسالم را به همراه مي آورد.

معاون پژوهش کوثر، تصریح کرد: لذا با شناخت و نحوه بكارگيري روابط عاطفي صحيح ميان افراد خانواده از اين تنشها و تشويشها جلوگيري كرده و از فراگيري اين معضل اجتماعي فاصله گرفته تا به حفظ و استحكام بنيان خانواده نايل گرديم و از جامعه اي سالم و سعادتمند برخوردار شويم.

سه شنبه 27 شهريور 1397 - 11:58:27

امروز:  یکشنبه 5 خرداد 1398