برگزاری جلسه دفاع تحقیق پایانی سطح دو با موضوع (راههای عملی تزکیه نفس در صحیفه سجادیه) در مجتمع کوثر

دفاع پایان نامه با عنوان حجیت عرف در تطبیق و تعیین مفاهیم با رویکرد نظر امام خمینی (ره) در مجتمع کوثر

دفاع پایان نامه با عنوان " شیوه های مهرورزی در خانواده از نظر اسلام"

دفاع پایان نامه " قاعده احترام وکاربرد آن در فقه امامیه و حقوق موضوعه" در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم عزاداری دهه اول ماه محرم در مجتمع کوثر

دفاع پایان نامه با موضوع حجیت عرف در تطبیق و تعیین مفاهیم با رویکردنظر امام خمینی دوشنبه 26 شهریور

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

بیانیه محکوم کردن کشتار مردم مظلوم یمن

خانه اخبار برگزاری جلسه دفاع پایان نامه با موضوع با موضوع "عو...
چهار شنبه 24 مرداد 1397     برگزاری جلسه دفاع پایان نامه با موضوع با موضوع "عوامل، زمینه ها و آثار وحدت در جامعه از منظر قرآن و روایات"

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، گنجی، معاون پژوهش سطح سه کوثر، از برگزاری جلسه دفاع پایان نامه یکی از  طلاب سطح 3 در گرایش تفسیروعلوم قرآن خبر داد.

گنجی، گفت: پایان نامه   مرضیه عسکرزاده از طلاب سطح 3 با موضوع "عوامل، زمینه ها و آثار وحدت در جامعه از منظر قرآن و روایات" با راهنمایی حجت الاسلام دکتر محمدرضا تویسرکانی و داوری حجت الاسلام حسام الدین خلعتبری موفق به کسب نمره 18 گردید.

معاون پژوهش کوثر،  درادامه افزود : وحدت اسلامي، از ارزش هاي بنياديني است که سهم عظيمي از معارف و آموزه هاي اسلامي را به خود اختصاص داده است. مسلمانان معتقدند که یکی از عوامل عظمت اسلام و شکوفایی مجدد تمدن نوین اسلامی وحدت همه ی  مذاهب اسلامی در سایه عمل به قران و روایات است. امروزه، شکلگیری وحدت برای جامعه مسلمین با توجه به ظرفیتهای عظیم جهان اسلام، ضروری است. اکنون نوبت جهان اسلام است که با استفاده از رهنمون های قرآن و روایات به شناسایی عوامل و زمینه ای وحدت درجامعه بپردازند.

گنجی، خاطر نشان کرد: خداوند‌ سبحان‌ در آیات نازل شده بر پیامبرش بر وحدت و اخوت و الفت مسلمانان تأکید داشتند ودر سیره پیشوایان دین اسلام در‌ مقام‌ اندیشه‌ و استراتژی به آن پرداختند. يكى از راه هاى تحقق اتحاد اسلامى، از ميان برداشتن موانع تحقق آن است‌. مصلحان امت بايد نخست موانع وحدت را به خوبى بشناسند.و با طرح‌ و نقشه‏اى‌ كارآمد، آنها را از بين ببرد تا بستر جامعه براى پذيرش یکپارچگى و يك‏دلى‌ در‌ عمل آماده گردد. و آثار این وحدت در روابط اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی خود با مسلمین دیگر نمود پیدا میکند و همسو و تابع مصالح  امت اسلامی، در برابر دشمنان اسلام به صورت ید واحده عمل میکنند. معاون پژوهش کوثر، تصریح کرد: بااستفاده از الگوها و راهکارهای تحکیم وحدت میتواند به جامعه مسلمین کمک کند تا، در مسیر برپایی امت واحده حرکت کند. دین مبین اسلام، برابری، پیشرفت، توسعه علمی، اقتصادی و سیاسی را برای همگان میخواهد و حس برتری جویی و سلطهگری ندارد.

گنجی، اظهار داشت: کشورها و امت اسلامی، علاوه بر ویژگی های مشترک عقیدتی از جمله خداوند یکتا، کتاب آسمانی قرآن کریم و دشمن مشترک، از منابع گسترده و قدرتمندی برخوردارند که با وحدت و تلاش مجاهدانه، میتوانند قدرت و هویت خود را احیا کنند.امید است که پژوهش حاضر گامی در جهت تحکیم وحدت اسلامی بر دارد.

وی در پایان کلید واژگان این پایان نامه را وحدت، جامعه، قرآن، روایات بیان کرد.

گفتنی است این جلسه 24 مرداد جاری ساعت 7:30 صبح در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

چهار شنبه 24 مرداد 1397 - 14:06:41

امروز:  دوشنبه 2 مهر 1397