برگزاری دفاع پایان نامه با موضوع" تاثیر ایمان به معاد در افزایش امید انسان از دیدگاه قرآن و روایات" در مجتمع کوثر

برگزاری سومین جلسه کارگاه دانش افزایی فقه الحدیث در مجتمع کوثر

برگزاری جلسه دفاع پایان نامه با موضوع با موضوع "عوامل، زمینه ها و آثار وحدت در جامعه از منظر قرآن و روایات"

دفاع پایان نامه با موضوع " بررسی تطبیقی ادله فقهی حلیت و حرمت اکل حیوانات در فقه امامیه و یهودیت "

دفاع پایان نامه با موضوع"عوامل، زمینه ها و آثار وحدت در جامعه از منظر قرآن و روایات"

دفاع پایان نامه با مووضع «بررسی تطبیقی ادله فقهی حلیت و حرمت اکل حیوانات در فقه امامیه و یهودیت» در مجتمع کوثر

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

بیانیه محکوم کردن کشتار مردم مظلوم یمن

بیان رهبری درشهادت امیرالمؤمنین(علیه السلام)، مصیبتِ همیشه‌ی زمان

خانه اخبار برگزاری آزمون مسابقه کتابخوانی وقف در مجتمع کوثر ...
دوشنبه 25 تير 1397     برگزاری آزمون مسابقه کتابخوانی وقف در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، قربانی، معاون فرهنگی کوثر از برگزاری آزمون مسابقه کتابخوانی در روز یکشنبه 24 تیر ماه خبر داد.

وی، در ادامه افزود: این مسابقه با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران، اداره کل اوقاف و امور خیریه و مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

معاون فرهنگی کوثر، با اشاره به این نکته که  سنت حسنه وقف در بین اقشار جامعه به خصوص نسل جوان و آشنا سازی عموم مردم با سنت حسنه وقف با رویکرد وقف‌های نوین را از جمله اهداف برگزاری مسابقه سراسری کتابخوانی"وقف " بیان کرد و افزود: آشنایی جامعه بخصوص اصحاب وقف با احکام مربوط به آن و نشان دادن ثمرات و برکات عینی وقف از دیگر اهداف مسابقه کتابخوانی است.

قربانی، خاطر نشان کرد: منابع مطالعاتی مسابقه از کتاب استفتائات وقف مرجع عالیقدر مقام معظم رهبری (دامت برکاته) بود که این کتاب بصورت رایگان در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت و شیوه برگزاری مسابقه نیز بصورت سوالات چهار گزینه ای ‌بود.

معاون فرهنگی کوثر، در توضیح زمان اعلام برندگان را همزمان با میلاد امام رضا (ع) بیان کرد که طی مراسمی از برندگان این مسابقه تقدیر بعمل خواهد آمد..

دوشنبه 25 تير 1397 - 11:13:02

امروز:  سه شنبه 30 مرداد 1397