گفتمان حوزوی با موضوع <وحدت حوزه و دانشگاه، مسأله چیست؟ » در مجتمع کوثر

برگزاری جشن میلاد امام حسن عسگری (ع) در مجتمع کوثر

دومین جلسه دوره تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده با موضوع «شیوه های جذب وتاثیر گذاری در فضای مجازی »

برگزاری جلسات هم اندیشی با موضوع <حقوق معنوی زوجه> در مجتمع کوثر

برگزاری نهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه

برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع «عوامل موفقیت در علم آموزی» به مناسبت هفته پِژوهش

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار برگزاری آزمون مسابقه کتابخوانی وقف در مجتمع کوثر ...
دوشنبه 25 تير 1397     برگزاری آزمون مسابقه کتابخوانی وقف در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، قربانی، معاون فرهنگی کوثر از برگزاری آزمون مسابقه کتابخوانی در روز یکشنبه 24 تیر ماه خبر داد.

وی، در ادامه افزود: این مسابقه با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران، اداره کل اوقاف و امور خیریه و مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

معاون فرهنگی کوثر، با اشاره به این نکته که  سنت حسنه وقف در بین اقشار جامعه به خصوص نسل جوان و آشنا سازی عموم مردم با سنت حسنه وقف با رویکرد وقف‌های نوین را از جمله اهداف برگزاری مسابقه سراسری کتابخوانی"وقف " بیان کرد و افزود: آشنایی جامعه بخصوص اصحاب وقف با احکام مربوط به آن و نشان دادن ثمرات و برکات عینی وقف از دیگر اهداف مسابقه کتابخوانی است.

قربانی، خاطر نشان کرد: منابع مطالعاتی مسابقه از کتاب استفتائات وقف مرجع عالیقدر مقام معظم رهبری (دامت برکاته) بود که این کتاب بصورت رایگان در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت و شیوه برگزاری مسابقه نیز بصورت سوالات چهار گزینه ای ‌بود.

معاون فرهنگی کوثر، در توضیح زمان اعلام برندگان را همزمان با میلاد امام رضا (ع) بیان کرد که طی مراسمی از برندگان این مسابقه تقدیر بعمل خواهد آمد..

دوشنبه 25 تير 1397 - 11:13:02

امروز:  چهار شنبه 28 آذر 1397