برگزاری مصاحبه علمی و رفتاری- اخلاقی داوطلبان گرایش تاریخ اسلام

برگزاری آزمون مسابقه کتابخوانی وقف در مجتمع کوثر

بازدید معاون محترم پژوهش مرکز مدیریت خواهران از واحد های پژوهش مجتمع کوثر

جلسه دفاع پایان نامه با موضوع«ماهیت استحاله و بررسی مصادیق مستحدثه در فقه مذاهب اسلامی»

دفاع پایان نامه اعظم شمشیری احرار طلبه سطح 3 کوثر در گرایش فقه واصول، با موضوع"بررسی فقهی مسئولیت های ناشی از حوادث ورزشی "

آغاز مصاحبه داوطلبان در مجتمع کوثر

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

بیانیه محکوم کردن کشتار مردم مظلوم یمن

بیان رهبری درشهادت امیرالمؤمنین(علیه السلام)، مصیبتِ همیشه‌ی زمان

خانه اخبار موفقیت طلبه مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر در نهمین...
یکشنبه 13 خرداد 1397     موفقیت طلبه مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر در نهمین المپیاد علمی مرحله کشوری

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، صلح جو، معاون آموزش مجتمع کوثر، گفت: طلبه پایه چهارم سطح ۲ مجتمع کوثر تهران، موفق به کسب رتبه سوم کشوری نهمین المپیاد علمی حوزه های علمیه خواهران شد.

وی، در ادامه افزود:فاطمه غزالی از طلاب مقطع سطح۲حضوری تمام وقت، پس از موفقیت در مراحل مدرسه ای و استانی درمرحله کشوری المپیاد علمی حوزه های علمیه خواهران رتبه سوم این مرحله کسب کرد.

معاون آموزش کوثر، خاطر نشان کرد: مرحله کشوری المپیاد علمی اردیبهشت ماه سال جاری در شهر مقدس مشهد برگزار شد.

یکشنبه 13 خرداد 1397 - 11:33:17

امروز:  سه شنبه 26 تير 1397