برگزاری دفاع پایان نامه با موضوع" تاثیر ایمان به معاد در افزایش امید انسان از دیدگاه قرآن و روایات" در مجتمع کوثر

برگزاری سومین جلسه کارگاه دانش افزایی فقه الحدیث در مجتمع کوثر

برگزاری جلسه دفاع پایان نامه با موضوع با موضوع "عوامل، زمینه ها و آثار وحدت در جامعه از منظر قرآن و روایات"

دفاع پایان نامه با موضوع " بررسی تطبیقی ادله فقهی حلیت و حرمت اکل حیوانات در فقه امامیه و یهودیت "

دفاع پایان نامه با موضوع"عوامل، زمینه ها و آثار وحدت در جامعه از منظر قرآن و روایات"

دفاع پایان نامه با مووضع «بررسی تطبیقی ادله فقهی حلیت و حرمت اکل حیوانات در فقه امامیه و یهودیت» در مجتمع کوثر

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

بیانیه محکوم کردن کشتار مردم مظلوم یمن

بیان رهبری درشهادت امیرالمؤمنین(علیه السلام)، مصیبتِ همیشه‌ی زمان

خانه اخبار نشست مشترک اساتید دانشگاه سوئیس با اساتید و طلاب ...
چهار شنبه 26 ارديبهشت 1397      نشست مشترک اساتید دانشگاه سوئیس با اساتید و طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، نشست مشترک اساتید دانشگاه سوئیس با اساتید و طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر در روز چهارشنبه 26 اردیبهشت ماه برگزار شد.

جلالی، مدیر مجتمع کوثر، با عرض خیر مقدم به دکتر نایف استاد دانشگاه زوریخ  بزرگ ترین دانشگاه کشور سوئیس، به بیان گزارش اجمالی از فعالیت‌های علمی وپژوهشی صورت گرفته در مجتمع کوثر پرداخت.

دکتر نایف از اساتید دانشگاه زوریخ درابتدا با ابراز خرسندی از حضور در حوزه علمیه کوثر، به معرفی  اجمالی از فعالیت‌های علمی و پژوهشی خود پرداخت و فعالیت های علمی صورت گرفته با موضوع شیعه شناسی در حوزه انسان شناسی و فلسفه اخلاق را بیان کرد و گفت: در حال حاضر به مذهب شیعه توجه ویژه ای نموده اند و جلوه های ظهور شیعه در فرهنگ ایرانی اسلامی مثل پیاده روی اربعین را مورد مطالعه و تحلیل قرار داده اند، بنابر این ما به صورت علمی باید دین شیعه را به جهانیان بشناسانیم.

دکتر نایف در ادامه به توضیح مختصری به کتابی نوشته خودشان در مورد مسئله‌ی خیردر قرآن و سنت و ارتباط آن با حوزه اقتصاد وارتباط آن با  امر به معروف و نهی از منکر در نظریه های سیاسی پرداخت و به لزوم بکارگیری روش علمی در مطالعات و برگزاری گفتمان های علمی برای شناساندن موضوعات و مباحث دین اسلام و مخصوصاً مذهب شیعه تاکید کرد و به طلاب توصیه نمود که نگاهشان را در حوزه آثار جهانی باید نگاه تحلیلی- انتقادی نمایند.

در ادامه اساتید و طلاب نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در رابطه با تعامل بیشتر مباحث علمی در خصوص ترویج فرهنگ شیعی بیان نمودند.

دکتر نایف، در پاسخ به سوالات به چند نکته اشاره نمود که؛ عبارت است از: در حوزه اروپا نگاه به زنان نگاهی جنسیتی و فمنیستی است که این نگاه از سوی زنان اروپایی وآمریکایی نیز مورد انتقاد بسیار قرار گرفته است  این نگاه مبتنی بر پیش داوری نسبت به زنان علی الخصوص در منطقه خاورمیانه می باشد؛ در اروپا مطالعات بسیاری در حوزه ی ارتباط انسان شناسی با دین،فلسفه و پزشکی انجام گرفته است. آنچه باید در حوزه نظریه پردازی مورد توجه قرار گیرد توجه به زبان علمی جهانی است و برای درک این زبان علمی مطالعه ی مقالات ،آثار علمی و شرکت در سمینارها در جهت آشنایی هرچه بیشتر با سایر اندیشه های موجود بسیار راهگشا می باشد.

در پایان جلسه حجه الاسلام دکتر کمیجانی، به تبیین دو نگاه موجود در حوزه ادیان پرداخت خاطر نشان کرد:  در این حوزه دو نگاه وجود دارد نگاهی پدیده شناسانه و نگاهی کاربردی .از این رو برای محقق  ضرورت دارد تا از هردو نگاه در حوزه ی نظریه پردازی و تحقیقات علمی خویش استمداد جوید، و  بر شناخت صحیح  هندسه شیعه  درجهت معرفی مکتب تشیع تاکید کردند.

چهار شنبه 26 ارديبهشت 1397 - 13:12:58

امروز:  سه شنبه 30 مرداد 1397