برگزاری دومین جلسه نمایندگان آموزشی و فرهنگی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری ششمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور حجت الاسلام نوری زاده در مجتمع کوثر

برگزاری دومین جلسه حلقه صالحین با حضور طلاب بسیجی مجتمع کوثر

حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران در ویژه برنامه عزاداری دهه آخر ماه صفر در مجتمع کوثر

برگزاری ویژه برنامه دهه آخر ماه صفر با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران

برگزاری پنجمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار دومین جلسه آموزشی سایت ویکی فقه در مجتمع آموزش عل...
چهار شنبه 26 ارديبهشت 1397     دومین جلسه آموزشی سایت ویکی فقه در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر،  احمدی، معاون پژوهش کوثر، دومین جلسه آموزشی ویکی فقه با حضور استاد جوادی مدیر مجموعه‌ی مدرسه‌ی فقاهت  در روز چهارشنبه 26 اردیبهشت ماه خبر داد.

وی، در ادامه افزود: در این جلسه ، نحوه استفاده ازکتابخانه ی سایت ویکی  فقه وپیدا کردن شاهد مثال در کار تحقیقی ونحوه استفاده از مطالب ویکی فقه در سایت و وبلاگ شخصی، جهت امور پژوهشی طلاب آموزش داده شد.

ایشان، اظهار داشت: این جلسه که با رویکرد کاربردی و کارگاهی ارائه گردید مورد استقبال طلاب قرار گرفت و استاد محترم با پاسخ به سوالات طلاب، ایشان را در جهت استفاده ی بهتر از سایت راهنمایی نمودند.

چهار شنبه 26 ارديبهشت 1397 - 12:50:43

امروز:  جمعه 25 آبان 1397