برگزاری سومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی به مبحث خانواده در مجتمع کوثر

برگزاری اردوی زیارتی قم و جمکران ویژه طلاب مجتمع کوثر

برگزاری سومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی در مجتمع کوثر

برگزاری نشست تحلیل مباحث سیاسی ایران در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری دومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

برگزاری جلسه نمایندگان در مجتمع کوثر

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

نتیجه تصویری برای شهادت امام حسن

خانه اخبار دومین جلسه آموزشی سایت ویکی فقه در مجتمع آموزش عل...
چهار شنبه 26 ارديبهشت 1397     دومین جلسه آموزشی سایت ویکی فقه در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر،  احمدی، معاون پژوهش کوثر، دومین جلسه آموزشی ویکی فقه با حضور استاد جوادی مدیر مجموعه‌ی مدرسه‌ی فقاهت  در روز چهارشنبه 26 اردیبهشت ماه خبر داد.

وی، در ادامه افزود: در این جلسه ، نحوه استفاده ازکتابخانه ی سایت ویکی  فقه وپیدا کردن شاهد مثال در کار تحقیقی ونحوه استفاده از مطالب ویکی فقه در سایت و وبلاگ شخصی، جهت امور پژوهشی طلاب آموزش داده شد.

ایشان، اظهار داشت: این جلسه که با رویکرد کاربردی و کارگاهی ارائه گردید مورد استقبال طلاب قرار گرفت و استاد محترم با پاسخ به سوالات طلاب، ایشان را در جهت استفاده ی بهتر از سایت راهنمایی نمودند.

چهار شنبه 26 ارديبهشت 1397 - 12:50:43

امروز:  جمعه 27 مهر 1397