برگزاری دفاع پایان نامه با موضوع" تاثیر ایمان به معاد در افزایش امید انسان از دیدگاه قرآن و روایات" در مجتمع کوثر

برگزاری سومین جلسه کارگاه دانش افزایی فقه الحدیث در مجتمع کوثر

برگزاری جلسه دفاع پایان نامه با موضوع با موضوع "عوامل، زمینه ها و آثار وحدت در جامعه از منظر قرآن و روایات"

دفاع پایان نامه با موضوع " بررسی تطبیقی ادله فقهی حلیت و حرمت اکل حیوانات در فقه امامیه و یهودیت "

دفاع پایان نامه با موضوع"عوامل، زمینه ها و آثار وحدت در جامعه از منظر قرآن و روایات"

دفاع پایان نامه با مووضع «بررسی تطبیقی ادله فقهی حلیت و حرمت اکل حیوانات در فقه امامیه و یهودیت» در مجتمع کوثر

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

بیانیه محکوم کردن کشتار مردم مظلوم یمن

بیان رهبری درشهادت امیرالمؤمنین(علیه السلام)، مصیبتِ همیشه‌ی زمان

خانه اخبار دومین جلسه آموزشی سایت ویکی فقه در مجتمع آموزش عل...
چهار شنبه 26 ارديبهشت 1397     دومین جلسه آموزشی سایت ویکی فقه در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر،  احمدی، معاون پژوهش کوثر، دومین جلسه آموزشی ویکی فقه با حضور استاد جوادی مدیر مجموعه‌ی مدرسه‌ی فقاهت  در روز چهارشنبه 26 اردیبهشت ماه خبر داد.

وی، در ادامه افزود: در این جلسه ، نحوه استفاده ازکتابخانه ی سایت ویکی  فقه وپیدا کردن شاهد مثال در کار تحقیقی ونحوه استفاده از مطالب ویکی فقه در سایت و وبلاگ شخصی، جهت امور پژوهشی طلاب آموزش داده شد.

ایشان، اظهار داشت: این جلسه که با رویکرد کاربردی و کارگاهی ارائه گردید مورد استقبال طلاب قرار گرفت و استاد محترم با پاسخ به سوالات طلاب، ایشان را در جهت استفاده ی بهتر از سایت راهنمایی نمودند.

چهار شنبه 26 ارديبهشت 1397 - 12:50:43

امروز:  سه شنبه 30 مرداد 1397