برگزاری سومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی به مبحث خانواده در مجتمع کوثر

برگزاری اردوی زیارتی قم و جمکران ویژه طلاب مجتمع کوثر

برگزاری سومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی در مجتمع کوثر

برگزاری نشست تحلیل مباحث سیاسی ایران در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری دومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

برگزاری جلسه نمایندگان در مجتمع کوثر

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

نتیجه تصویری برای شهادت امام حسن

خانه اخبار بیست و دومین جلسه از سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در ...
سه شنبه 25 ارديبهشت 1397     بیست و دومین جلسه از سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور حجت الاسلام نوری زاده مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، بیست و دومین جلسه از سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور حجت الاسلام نوری زاده مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران سه شنبه 25 اردیبهشت ماه برگزار شد.

حجت الاسلام نوری زاده با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان، گفت: پیامبر اکرم( صلی الله علیه و آله وسلم) در آخر ماه مبارک شعبان، خطبه ای دارند که طریقه خطبه اینگونه است که خطاب، خطاب عام است و همه مردم می توانند شرکت کنند، که اولا مهمانی است و این سفره را ببینند و از این سفره، میل کنند که سه تاکید برای آن آمده است؛ تعبیر عجیبی است که ماه مبارک، به استقبالمان می آید و شهر الله است؛ یعنی اختصاص به خود خداوند دارد و دارای عظمت و برکت و مغفرت توام با رحمت است.

وی، در ادامه به برخی برکات ماه مبارک اشاره نمود و افزود: ماه مبارک رمضان، شهرالله و ضیافت الله است، شبهایش بهترین شبها و روزهایش بهترین روزهاست ،که دعا در آن مستجاب است و در شبهای قدر، همه اعمال، صدبرابر می شود و شیطان ها در غل و زنجیرند و گناهان انسان، ذوب می شود و انس با روزه و قرآن و نماز بسیار سفارش شده است  و سید بن طاووس(ره)، ماه مبارک رمضان را مبنای شروع سال تربیتی و اخلاقی برای انسان می داند.

ایشان، در ادامه به مباحث نامه 31 نهج البلاغه پرداخت و خاطر نشان کرد: امام علی( علیه السلام ) در این نامه به امام حسن مجتبی( علیه السلام ) می فرمایند: فرزندم در دین، تفقه داشته باش؛ فقه به معنای فهمیدن عمیق است و ما توسط ائمه ( علیهم السلام ) و اسلام، امر به تفقه در دین شده ایم؛ لذا فقیه باید منطق و علم رجال و اصول فقه و علم تفسیر و ادبیات عرب و علم بدیع و ... بداند تا بتواند دین شناس شود.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران، اظهار داشت: حضرت امیر( علیه السلام ) توصیه می کنند به مقاومت و ایستادگی در برابر سختی ها. لذا با توجه به  این سفارش، انسان باید تمرین و تحصیل صبر و شکیبایی نماید و بستر سازی برای رسیدن به حق که ریشه در خودباوری و خودشناسی انسان دارد، را بدست آورد؛ چراکه انسان ها همانند منابع طلا و نقره هستند که باید تمام استعدادهای بالقوه خود را بالفعل نمایند تا به مقام خلیفه اللهی و کمال نهایی برسند که در این مسیر تحمل سختی ها و صبر فراوان لازم می باشد.

ایشان، در پایان به انواع صبر اشاره نمود که عبارتند از: صبر در طاعت و صبر در معصیت و صبر در مصیبت؛ و صبر به معنای حبس نفس از لذات است که روزه هم، تمرین صبر می باشد و امیرالمومنین( علیه السلام )، بیست و چند سال، برای حفظ اسلام، صبر نمود در حالیکه استخوان در گلو و خار در چشم داشتند.

سه شنبه 25 ارديبهشت 1397 - 14:55:55

امروز:  جمعه 27 مهر 1397